• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kepek oldu yine sinir oluyorum:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
0
Bursa
saçlarımda ki kepklerime çözüm şampuan değiştirmekle en büyük hatamı yaptımB]

Son düzenleme:
bn bıcı bıcı yaparken saçımı 1 kez şampuanlıorm.duruluorm falan.sonra elma sirkesini kafama döküorm biras, bekletiorm 1 2 dkka ve duruluyorum. sonra yine şampuanlıorm koku olmasın die.ve çıkıorm. kepeklerim geçio hemen. ama kalıcı diil bi dahaki banyoya kadar idare edio. bn 2 günde1 yıkıorm saçımı

ya ben kalıcı bi şey arıorum olmaz öyle ki]:sm_confused:

Son düzenleme:
tuz canım
banyo yaparken sacına bi miktar tuz dök...
yada bildiğimiz camaşır deterjanı sürt. buda hem kepeği önlüyor hemde sacı gürleştiriyor:delphin:

kız saçım dökülmesin bide çamaşır deeterjanı falan sürünce bak elimde kalmasın tutam tutambilmiyorumkismile

hadi madem deniyim denemekten ne çıkar ama saçım dökülürse gelirim senin saçlarını yolar bana postiş yaparım bak delikafaduldenşaka şaka sağol canım önerin içinyerimseniben

bugün eczaneden ketoral aldım netteki olumlu yorumların sonucunda bakalım sonuçları görücem geçiricek mi kurtulucam mı yazarım ozamanda geçersea.s

süper bişi yaa daha iki yıkamada %80 geçti kepeğim ketoral muhteşem bii yemin ederim kurtuldum sonunda mutluyum kızlar ya tavsiye derim yani kepekle uğraşanlara:lepi:

Back