Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepege Karsi Sampuan Formulü Olan Var Mi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Maeketlerdeki kepek şampuanları işe yaramıyorsa eczaneden ketoral-nizoral yada prozinc alabilirsin.Bunlar eşimde işe yaradı.
Bir de nasıl bir kepeklenme.İnce mi iri kabuk şeklinde mi?

Büyük ihtimal seboreik dermatit canım o.Dediğim şampuanlardan birini al.Eğer tek başına bir işe yaramazsa ben sana bir ilaç daha söylerim.Onunla beraber kesinlikle geçiyor.
Ama bu tekrarlayabilen strese kayneklı bir rahatsızlık.Yine olursa da üzülme.Şampuanını değiştirme.Ketoral-nizoral sigortadan yazılıyor.Prozinc karşılanmıyor.10ytl civar o da.Diğerleri de 6-7.

Kardeşiminde saçlarında çok fazla kepek vardı.Senin dediğin gibi kabuk bağlamış gibiydi.Zetion diye bir şampuan aldı eczaneden onu kullanıyor ve kepek falan kalmadı saçlarında şu an.Ama bunu devamlı kullanmak gerekiyor galiba çünkü bir ara bıraktı bir kaç kez başka şampuan kullandı tekrar kepekler çıkmaya başladı.Çok etkili sorunu olan arkadaşlar denesin muhakkak.

Zetion gerçekten çok işe yarıyor. Kepek benim içinde çok buyuk bir problemdi Eczaneden yaklasık 4 YTL ye aldım ve ilk kullanmada kesti kepeği.

uzun bir süredir bende aynı sorunla uğraşıyordum eczaneden aldığım 2 şampuan hayatımı kurtardı diyebilirm biri Ketoral medikal şampuan 1hafta kullandım kabuk gibi olanlar gitti ikincisi yine eczaneden aldığım Otacı adlı şampuan bitki özlüymüş sürekli onu kullanıyorum hergün olmasada 2günde bir yıkıyorum kepeği unuttum mutlaka deneyin memnun kalacaksınızkaydirigubbakcemile5

Ketoral derim zor köpürüyor ama kuru saç derisine oldukça iyi geliyor. Yalnız sürekli kullanmamak suretiyle almalısın.

Banada doktor pirolin diye bi şampuan vermişti. Çok etkiliydi ama bitti 1 hafta sonra tekrar başladı. Sürekli kullanmak gerekiyor şimdi prozince başladım. Daha bir kere yıkadım . Sonuçları yazarım. Çok sinir kepek ve kaşıntı.

haftasonu kuaföre gittim saçlarımı kestirmeye malum saçımda çok kepek var kuaförümde şampuanına 3 tane aspirin at çalkala öyle kullan dedi.ona da bir kadın demiş kadının kepek problemi yıllarca geçmemiş en sonunda çok ünlü yaşlı br profesöre gitmiş o demiş hiçbiey yapmaya gerek yok aspirin at şampuanına öyle kullan demiş.ben dün o şekilde yıkamaya başladım umarım geçirir.kuaförüm başka birinide söylemiş sonra allah razı olsun diye gelmş kadın:))

arkadaşlar bende de kepek problemi var şimdi eczaneden zetion ilacını aldım 4 tlye yarın akşam yıkayacam haftada 3 gün kullanacam haftada sonuçları yazarım

arkadaşlar kepek problemi olanlar nasıl kullandığınız şampuanlardan memnunmusunuz bana ne önerirsiniz aynı sorun bendede var saç diplerimin kuruluğunu hisseder oldum kepğek dolu saçım hayattımda kepek problemim olmamıştır sabun kullandıktan sonra böyle oldum zaten
mesela ben bitkisel ve kepeğe etkili şampuan istiyorum zetion bitkisel mi dimetions var mı içinde lütfen bilgi istiyorummmm

kesinlikle katılıyorum.şampuanın büyüklüğüne göre 3 ya da 4 tane aspirin attım ve yaklaşık 1 haftada kepekten arındı saçlarım.tavsye ederim.bitkisel şampuanlar benim saçımı kurutuyor çünkü saçlarım dalgalı......

Ya hep kabuk kabuk şekilde olan kepeklenme konuşulmuş ama ben Head&Shoulders kullanıyorum ona rağmen minik minik böle toz gibi kepek var işte koyu renk bi şey giydiğimde hep dikkat etmek zorunda kalıyorum Buna önerisi olan var mı acaba ya ? a.s.

saçlarınız yıkadıktan sonra en son yarım tas suya yarım çay bardağı elma sirkesi koyun ve bunu son durulama suyu olarak saçınıza dökün biraz da diplere masaj yapın denedim ve kepekten eser yok. kokusu da saç kuruyunca geçiyor yok yine de rahatsız olurum diyorsanız saçınıza 5dk bu suyla msaj yapıktan sonra durulayın

Canım bc yani bonacure derin temizlik şampuanı kesin çözümdür. Bende 2 sene buunla mücadele ettim.söylediğin gibi kabuklanma tarzında ve çok aşırıydı. Kullanmadığım şey kalmadı. Ancak bu şampuan temizleyebildi. Bayisi olan bir kuaförden destek almanı öneririm. Kür şeklindede uygulatabiliyorsun. Ilk yıkamada temizliyor zaten. Ayrıca şampuanınıniçine jojoba yağı katmanı tavsiye ederim. Saç derini bu şekilde nemlendirebilirsin.

kızlar ketoral-nizoral ve zetion güzel kokuyor mu?sürekli kullanmak gerekir mi?daha önce pirdolin sedolin kadolin üçlüsünü kullandım kullanırken bişey yoktu işe yaradı ama tedavi süreci bitince tekrar geri geldi ve hiç güzel kokmuyor özellikle kadolin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…