• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepe kulak estetii

ben sali gunu olacagim canim.. hic arastirmadim.. ankara numune hastanesine gittim doktora gorundum.. bakalim yapacaklar..

selam,
bende bugün ameliyat oldum boğaziçi tıp merkezinde irfan doktora.
lokal anestezi oldu iki saat sürdü. şuan sargılı kafam ve en zor anı yaşıyorum ağırılı bir şekilde.
bu gece uyku yok anlaşılan.mafoldumben

kızlar çok geçmiş olsun şimdiki durumlarınız nasıl özellikle sürmeli şuanki durumundan memnunmusun nasıl oldun?

selam arkadaşlar hepinize çok büyük geçmiş olsun sizin halinizden çok iyi anlarım çünkü bende ameliyat oldum 2007 yılında hemde iki kere çok büyük bir ağrı günlerce uyumadım oturark uyuyacaksın dedi doktor ne kadar oturarak uyuyabiilirsen tabi annecim başımda bekledi günlerce düşerim ederim die kıyamam çok zor ama sonrası güzel iştee aynayla barışık bir insan olup çıkıyorsunuz :)opuyorumnanaktan

hepinize geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz...
Benim 5 yaşında bir yeğenim var, onun da kulaklarıyla ilgili problem olduğunu düşünüyoruz. acaba bu ameliyatın beklenmesi gereken bir yaşı var mıdır? bi bilginiz var mı bu konuda?

hepinize geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz...
Benim 5 yaşında bir yeğenim var, onun da kulaklarıyla ilgili problem olduğunu düşünüyoruz. acaba bu ameliyatın beklenmesi gereken bir yaşı var mıdır? bi bilginiz var mı bu konuda?

canım arastırmalarıma göre en uygun yas 7 yaş civarı ama yinede bi doktora sormakta fayda var
bende olmayı düşünüyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum :sinifsinif: :sinifsinif: amelyattan sonra nasıl oluyor ilerde bi problem cıkma ihtimalivamı eskisinden daha kötü olurmu :gitme: taktıgımız küpeler spor yapmamak falan problem olurmu şimdiden tesekür ederim ayrıca konuyu acan arkadasımada cook tesekkür ederim a.s.a.s.

haziran ayında oldumm 1ay sonra dikişlerim açılmış eski hali kadar kepçe olmadı ama genede hiç ameliyat olmamış gibi oldu kulaklarım işin kötüsüü 6ay geçmeden tekrar ameliyat ta yapılmıyormus o kulaklarla gezdim aylarca 15ocakta 2.ameliyatımı oldum şuanda hiç açılma yok inşallah olmaz herkeste olan birşey degilmiş bu yüzde 1ihtimal falanmış o da beni bulduu ama pişman olmuştum yaptırdıgıma eger tekrar açılmazsa değdi diycem cnkü saclarıma artık istedigim sekli verebiliyorumm :lepi: 2buçuk milyara falan oldum bursa medicalpark ' ta

selam benimde sağ kulağım da bir açıklık var sol taraf gayet ii.sırf bu yüzden kompleks yaptımm.ameliyat olarak lokal mi önerirsiniz bide devlet hastaneleri güzel yapabiliyormu kulak ameliyatlarını.bir kere gittim devlet hastanesine tümden anestezi yaparım dedi vazgeçtimm.bana cesaret verinn..

canım bende geçen sene oldum benimde sağ kulapımda açıklık vardı 2saat sürdü ameliyat sadece kulaklarımı uyusturdu yani lokal anestezi oldum 1hafta sargılı dolastım snra eski hayatıma geri döndüm korkulcak bisi diil ben özelde yaptrdm ama arkadasım 2ay önce devlette yaptırdı suanlık ikimizde memnunuzz:)

benimde kızm 6 yaşında ve doktor okula başlamadan yapalım dedi ama eşimde bu ayın 23 nde ameliyat olucak bekliyorum ilk eşim yaptırsn ona göre kızıma karar vericem korkuyorum bakamamaktan dikiş atarsa bir işe yaramıyormuş çünki

Benim ablam da olacak.O kadar para verip özelde yaptıracağına devlet hastenesinde daha az bir ücrete yaptırabilir sanırım...Ceren bilgi verirsen sevinirim...:uhm:

Benim ablam da olacak.O kadar para verip özelde yaptıracağına devlet hastenesinde daha az bir ücrete yaptırabilir sanırım...Ceren bilgi verirsen sevinirim...:uhm:
biz ankaradayız ve gazi hastanesinde olacak eşim kızımda 27 nisana gün verdiler uzman doktor yapıcak hiçbir ücret ödemicez ama prof. yapsın dersek ayrıca bir ücreti var.önceden tamamen paralıydı şuan artık gereklilik olarak görüldüğü için sağlık güvencesi karşılıyor.eşim 23 nde ameliyat olacak bilgileri burdan söylerim ben ondan daha çok korkuyorumbilmiyorum kismile

biz ankaradayız ve gazi hastanesinde olacak eşim kızımda 27 nisana gün verdiler uzman doktor yapıcak hiçbir ücret ödemicez ama prof. yapsın dersek ayrıca bir ücreti var.önceden tamamen paralıydı şuan artık gereklilik olarak görüldüğü için sağlık güvencesi karşılıyor.eşim 23 nde ameliyat olacak bilgileri burdan söylerim ben ondan daha çok korkuyorumbilmiyorum kismile

Teşekkür ederim bilgiler için.Acaba tüm devlet hastahaneleri ücretsiz mi yapıyor,ıstanbulda da mı böyle hiç bilmiyorum.Umarım eşinizin ve kızınızın ameliyatı istediğiniz gibi geçer.Siz de korkmayın:Saruboceq:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bilgiler için.Acaba tüm devlet hastahaneleri ücretsiz mi yapıyor,İstanbulda da mı böyle hiç bilmiyorum.Umarım eşinizin ve kızınızın ameliyatı istediğiniz gibi geçer.Siz de korkmayın:Saruboceq:
ssk veya emekli sandığına bakan heryerde bu şekil olması lazım.doktora göre kolay bir operasyon ama kızım için çocuk olduğundan korkuyorum kulağını nasıl koruyacağım ama doktorda okula başlamadan olsun dedi.hatta sizler için eşimin ameliyattan önceki ve sonraki halini resimleyip koyarım fikir olur sizlerede yerimseniben

ssk veya emekli sandığına bakan heryerde bu şekil olması lazım.doktora göre kolay bir operasyon ama kızım için çocuk olduğundan korkuyorum kulağını nasıl koruyacağım ama doktorda okula başlamadan olsun dedi.hatta sizler için eşimin ameliyattan önceki ve sonraki halini resimleyip koyarım fikir olur sizlerede yerimseniben

İyi olur ben de ablama gösteririm.a.s.

canlarım arkadasım devlette amlyt oldu anca yrn fiyatını sorup haber verebilirim sizee.. ben 2bck milyara oldum özelde. shekerkizcandy cnm msj atmssn ama cvp atamıyorum 50msj olmadıgı icin yrn haber vericem bekle :))

arkadasım devlet hastanesinde bir yediyüze olmuş ve gayet memnunum diyor arkadaslar :)

Back