- Konu Sahibi zeynepsudem
kepçe kulak estetiği olan varmı hangi dr a ne kadara oldunuz memnunmusunuz tşk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz...
Benim 5 yaşında bir yeğenim var, onun da kulaklarıyla ilgili problem olduğunu düşünüyoruz. acaba bu ameliyatın beklenmesi gereken bir yaşı var mıdır? bi bilginiz var mı bu konuda?
biz ankaradayız ve gazi hastanesinde olacak eşim kızımda 27 nisana gün verdiler uzman doktor yapıcak hiçbir ücret ödemicez ama prof. yapsın dersek ayrıca bir ücreti var.önceden tamamen paralıydı şuan artık gereklilik olarak görüldüğü için sağlık güvencesi karşılıyor.eşim 23 nde ameliyat olacak bilgileri burdan söylerim ben ondan daha çok korkuyorumbilmiyorum kismileBenim ablam da olacak.O kadar para verip özelde yaptıracağına devlet hastenesinde daha az bir ücrete yaptırabilir sanırım...Ceren bilgi verirsen sevinirim...:uhm:
biz ankaradayız ve gazi hastanesinde olacak eşim kızımda 27 nisana gün verdiler uzman doktor yapıcak hiçbir ücret ödemicez ama prof. yapsın dersek ayrıca bir ücreti var.önceden tamamen paralıydı şuan artık gereklilik olarak görüldüğü için sağlık güvencesi karşılıyor.eşim 23 nde ameliyat olacak bilgileri burdan söylerim ben ondan daha çok korkuyorumbilmiyorum kismile
ssk veya emekli sandığına bakan heryerde bu şekil olması lazım.doktora göre kolay bir operasyon ama kızım için çocuk olduğundan korkuyorum kulağını nasıl koruyacağım ama doktorda okula başlamadan olsun dedi.hatta sizler için eşimin ameliyattan önceki ve sonraki halini resimleyip koyarım fikir olur sizlerede yerimsenibenTeşekkür ederim bilgiler için.Acaba tüm devlet hastahaneleri ücretsiz mi yapıyor,İstanbulda da mı böyle hiç bilmiyorum.Umarım eşinizin ve kızınızın ameliyatı istediğiniz gibi geçer.Siz de korkmayın:Saruboceq:
ssk veya emekli sandığına bakan heryerde bu şekil olması lazım.doktora göre kolay bir operasyon ama kızım için çocuk olduğundan korkuyorum kulağını nasıl koruyacağım ama doktorda okula başlamadan olsun dedi.hatta sizler için eşimin ameliyattan önceki ve sonraki halini resimleyip koyarım fikir olur sizlerede yerimseniben