kepçe kulaklı:)))

eylulum81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
142
1
46
İstanbul
5.5 aylık kız bebeğimin özellikle sağ kulağı kepçeleşiyor kaba tabirle.buna nasıl engel olunabilir,aynı durumla karşılaşıp çözüm bulan var mı...((

ilk aylarda kepçeleşiyor malesef.. ben bebeğim uyurken dikkat etmeye çalışıyorum,kulağının üzerine yatarken kulağı kırılıyormu diye düzeltiyorum bazen..ama bazende öyle zor uyuyorki hiç dokunmuyorum..

saç bandına izin veriyosa ondan takabilirsin tam kepçeyi de içine alacak sekilde..uyurken olmazda en azından uyanıkken işe yarayabilir..bi arkadasım vardı tek kulagı kepçe teki normaldi..uyurken katlanıyomus bebekken..öylede kalmış.. hatta kep li resim çekilirken kepçe olan kulagını selobantla saçına yapıstırmıştı :))erkekti :) kız bi şekilde saçla falan kamufle ediyoda erkegin daha zor :)

Son düzenleme:
benım oglumda kepce bende kepceyım cokta onemlı degıl ergenlıkte bende kafaya cok takardım ama aklım basıma gelınce gectı kepcelık kotu bırsey degıl bukadar endıselenmeyın

tabiki kepçe kulaklı olmak önemli bişey değil ama biri kepçe digeri normal olunca sıkıntı biraz:)

kesinlikle hepinize hak veriyor teşekkür ediyorum ama dediğim gibi biri kepçeleşiyor yoksa çokta sıkıntı değil doğrusu..banta izin vermiyor maalesef

benim çocuğum yok ama çevremde o kadar çok gördümki bebekleri ilk doğduğu zmndan başlayarak uyutmadan önce kulaklarına bant yapıştırdıklarını önceleri anlam veremezdim buna ama bunun içinmiş sonradan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…