Kepçe kulak...

Babasi da oyleydi derkenOnu da ben buyuttum gibi olmus

Ben hep bereyle yatirdim kucukken.Kulaklarinin katlanmamasina dikkat ettim.Kardesim etmiyodu bi ara kepce oldu sonra o da duzeldi.1 yasindaki cocugun bunyesi bence musaittir duzelmeye.Sansinizi deneyin bence.

Yesinler o kulaklari. Benim kiz cocugu 8 aylik yegenim var. O da kepce. Isirasim geliyor. Evet akran zorbaligi yasayabilir. Ama siz bu dusuncenizi ona da yansitirsaniz o da bunu utanilmasi gereken ya da duzeltilmesi gereken bir sey olduguyla buyur. Bence yapmanız gereken ne bu durumu yok saymak ne de bundan rahatsiz olmak. Ve arti olarak insanlari oglumu boyle sevmenizden rahatsiz oluyorum seklinde net bir sinir koymak

Siz elinizden ne geliyorsa yapın.Belki bir nebze düzelme olur.Çocuklar fazla acımasız çünkü bu konularda.Siz anne olarak her haliyle seversiniz elbette ama yaşıtları bu sebepten dalga gececeklerdir.Keşke ebeveynler çocuklarını bu konularda egitebilse..
.Her konuda fikirleri olanlara da çok takılmayın.

Anneyi hemen yargılamışsınız ama aslında çocuğunun aklı erince psikolojisini düşünüyor kadın. Kepçe diye alay edilse, sevilse özgüveni yerlebir olur. Bizim insanımız acımasız ve fiziksel görünüşe göre lakap takan bir millet. Ne yazik ki.

Kardeşim de kepçe kulak ve bu onu daha sevimli tatlı gösteriyor. Hatta kulaklım diye seviyorum hoşuna gidiyor. Yaşı da 20. Bence kararı ilerde oğlunuza bırakın.

Allah razı olsun Rabbim evlatla ve evlatsizlikla bizleri sınamasn..

Hanımefendi bant hekimlerce ilk 6 ay yapılması istenen şey zaten bu durumlar için.. Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmak için yaomayny(adresi bilmediği halde tarif eden yurdum insanı gibi)

Büyüdüğünde anne küçükken keşke şöyle yapsaydın demesini istemem:/

gereksiz duyar kasanlar online olmuş konu ile ilgili bir fikrim yok ama benim bir arkadasımın da kucukken oyleydi buyudugu zaman duzeldi belki zamanla düzelir ama düzelmeme ihtimali varsa doktorunuzun dedigi sekilde ilerlemek en iyisi, bir de bence su an kulak bantı vs ile müdahale etmeyin derim, cunku o da kıkırdak gelisimini etkileyebilir, bir de cocuk rahatsız olabilir, psikolojik olarak da kendisinde bir kusur varmıs gibi dusunebilir. 0-6 yas donemi cok onemli ya o acıdan bence cok da mudahale etmeyin su an baska bir arac ile. sonrasında doktoru uygun gordugunde ameliyatı dusunebilirsiniz. cocuk ben niye bunu takıyorum yapıstırıyorum bende bir sorun mu var vs vs diye icine kapanmasın sonra

Hanımefendi bant hekimlerce ilk 6 ay yapılması istenen şey zaten bu durumlar için.. Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yapmak için yaomayny(adresi bilmediği halde tarif eden yurdum insanı gibi)

Yoo biliyorum zaten öğretmenim, gelişim psikolojisinde de var bu. kafa kemiği kulak vs gibi organların şekillenmesi için kritik dönem vardır. Çocuğunuz o dönemi geçmiş. O dönemde yaptırdığınızda hiçbir şeyin farkında olmayacaktı zaten, bence siz anlayamamışsınız(her şeyi en iyi kendisinin bildiğini düşünen yurdum insanı gibi.)

Aslında doktorumuz da artık bandın etkili olamayacağını amaliyatla duzelebilecegini hatta onunla bile tekrar nuksedebilecegini söylemişti .. hayırlısı..

Mutlu kalın

Beni anladığıniz için teşekkür ederim ..Bende eğitimciyim ve dediğiniz gibi çocuklar acimasizlar doktorumuz da özgüvenininzedelememesi adına okul çağından önce bu durumun gözden gecirilebilecegini tavsiye etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…