- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
tabikide kendime ....Yapıştırıcı kendinize değil mi? Bebeğe değil
İnsanların genetikle geçen fiziksel özellikleri değişmez. Göz rengini nasıl değiştiremezseniz kulak yapısını da değiştiremezsiniz herhangi bir yöntemle. Annem ablama 2 yıl boyunca bandana takmış kepçe olmasın diye, aramızda tek kepçe olan o.
bebeklerin kulaklarına bandana takmak onların kulaklarının kepçe olmasını engelliyor mu ...yoksa hiç alakası yok mu ? oğlum 3 aylık tek kulağı kepçe olmaya başladı ..acaba o tarafa yatınca kulagimi burkuldu ..yoksa tamamen sacma mi bunlar ...genetik te varsa , hiç çıkarmadan bandana da taksak olacağı varsa oluyormu....iyice dert ettim bunu....bandana takınca kendisi rahatsız oluyor üzülüyorum ozaman takmıyorum..bird benim kulaklarımda kepçe ...bunun için onereceginiz biseler varmı ? Medical yapıştırıcı duydum kullanan varmı ?
Medical yapıştırıcı tarzı yorumları kendim için istiyorum tabiki bebeğe değil...senelerdir saçlarımı toplayamiyorum çok bunaldım istediğim hocbir saç modelini yapamadım düğünümde bile
ben kendim için bant denedim ama fayda etmedi kuzeniniz nasıl becermis onu:dAmcamın kızınij iki kulağıda kepceydi hemde bayağı. zavallım hep bantla gezdi bantla yapistiriyordu yengem şimdi 20 yaşında kulaklar hala aynı
Japon yapıştırıcısı,404 Allah ne verdiyse kullanın.bebeklerin kulaklarına bandana takmak onların kulaklarının kepçe olmasını engelliyor mu ...yoksa hiç alakası yok mu ? oğlum 3 aylık tek kulağı kepçe olmaya başladı ..acaba o tarafa yatınca kulagimi burkuldu ..yoksa tamamen sacma mi bunlar ...genetik te varsa , hiç çıkarmadan bandana da taksak olacağı varsa oluyormu....iyice dert ettim bunu....bandana takınca kendisi rahatsız oluyor üzülüyorum ozaman takmıyorum..bird benim kulaklarımda kepçe ...bunun için onereceginiz biseler varmı ? Medical yapıştırıcı duydum kullanan varmı ?
Medical yapıştırıcı tarzı yorumları kendim için istiyorum tabiki bebeğe değil...senelerdir saçlarımı toplayamiyorum çok bunaldım istediğim hocbir saç modelini yapamadım düğünümde bile
o şekil bozukluğu canimAbimin tek kulağı nasil desem tam olarak kepce degil de, ust kısmı kıvrıkmış. Anne karnındaki duruşundan kaynaklandigini söylemiş doktor. Annem bandana takmış hep. Su an duzgun. Ama dipten gelen bir kepcelik olsa belki ise yaramazdı. Sadece en ustteki kikirdak kısmı kırılmış da icine bükülmüş gibiymis
ah imkanım olsaydı ergenlikte olur kurtulurdumBenim abimin tek kulagi kepceydi estetik ameliyat oldu simdi duzgun
daha sağlıklı öneriler bekliyorumJapon yapıştırıcısı,404 Allah ne verdiyse kullanın.
mümkün değil cnm estetik olmam maddiyat acisindanKepçe kulak estetiği çok yaygın hiç araştırdınız mı kendiniz için? Çok pahalı olduğunu düşünmüyorum
devlette de en az 3 bin canım aneliayg olmak artık benden geçti de böyle kimsenin anlamayacagi geçici çözümler arıyorum .evde sıkıntı yok dışarda toplayıp çıkmak istedigimde beni kurtarsın yeterdevlette estetgi var dye duydum
Bnce başka yol yokdevlette de en az 3 bin canım aneliayg olmak artık benden geçti de böyle kimsenin anlamayacagi geçici çözümler arıyorum .evde sıkıntı yok dışarda toplayıp çıkmak istedigimde beni kurtarsın yeter
ben kendim için bant denedim ama fayda etmedi kuzeniniz nasıl becermis onu:
Küçüktü o zamanlar 2 3 yaşlarında yengem yapistiriyorduben kendim için bant denedim ama fayda etmedi kuzeniniz nasıl becermis onu:d