• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak ameliyatı

Hayalhanee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
2
0
16
26
Arkadaşlar merhaba. Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Özellikle Hacettepe de olanlardan ama diğer hastanelerde olanlardan da fikir almak istiyorum. Bu ameliyatta kimisi ücret ödemiyorsun diyor kimisi ödüyorsun diyor. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler

Benim tecrubem yok ama Ankarada yasiyorsaniz plastik cerrah Dr.Volkan Tayfur'a muayene olmanizi oneririm.

Oldunuz mu ben de şu an ücret konusunu merak ediyorum bide açılıp açılmayacağını kıkırdağı almıyolarmış çünkü

Oldunuz mu ben de şu an ücret konusunu merak ediyorum bide açılıp açılmayacağını kıkırdağı almıyolarmış çünkü
Olmadım maalesef. Dr. Volkan Tayfur 3 sene önce ameliyatı 4500 e yapıyordu. Hacettepe de o zaman 5000 demişti. Şimdi uçmuştur fiyatlar malum dolar :)

Olmadım maalesef. Dr. Volkan Tayfur 3 sene önce ameliyatı 4500 e yapıyordu. Hacettepe de o zaman 5000 demişti. Şimdi uçmuştur fiyatlar malum dolar :)
Ameliyatı asistan doktor yaparsa ameliyat ücreti 800 tlymiş ek ücret biner mi bilmiyorum ama maksimum bini bulur ben yaptırmayı düşünüyorum şu an sınavlarımın bitmesini bekliyorum bakalım hayırlısı memnun kalırsam bildiririm düşünürseniz :)

Ben oldum bu arada ameliyatı 809 TL ödedim hacettepede doktorum asistan olduğu için ücreti minimum. Ameliyat çok kolay bi ameliyat lokal anestezi ile oldum ama sonrası süreç biraz zor yani kulağı sakınmak bir ay boyunca gece gündüz bandana takmak gibi ben şu an 17. Günümdeyim hala bandana takıyorum arada bi açıp havalandırıyorum sadece kulaklarımı şimdilik memnunum ama uzun vadede nolur bilemem hala kafama çok yapışık duruyorlar 😅

Back