kepçe kulak ameliyatı olmak isteyenler

Este izmit operatör Dr. İlgi güler..ama gece çok zor geçti hiçbir ağrı kesici kıkırdak agrisını gecirmedi.

Ankara'da olan arkadaslar var mi acaba bende bu ameliyati olmak istiyorum o kadar cok doktor isimleri veriliyor ki bazisi reklam o yuzden karar veremiyorum..

Merhaba kıkırdak kesildi mı ameliyatınızda ben de görüştüm bi doktorla fakat kesmedigini içerden kalıcı dikiş attığını söyledi.Bsna pek mantıklı gelmedi ve tekrar açılma riski var %10 dedi.Acilma oluyor mu gerçekten

kıkırdak kesılmeden kesınlıkle açılır haberınız olsun

Merhabaa ben de kepçe kulak ameliyatı olacağım devlette 14 haziranda 14 yaşındayım bir sürü yorum okudum araştırdım kulakların üstüne ne kadar zamanda yatıyoruz denize ne zaman girdiniz bilgi verir misiniz acaba??

1 haftadan sonra ılık su ıle yıkanılabiliyor ancak deniz suyu tuzludur bnce 1 aydan once gırmeyın gırdığınızdede kulak korumanızla gırın dalgalar belkı kulağı oynatır

bandaj olduğu surece yatabılırsın ılk 1 ay gece gunduz sonrası 3. aya kadar gece takmanı tavsıye ederım

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Çok araştırdık arkadaşımla beraber devlet hastahanesinde olduk 14 yaşındayız bandajları ve ameliyat iplerini biz kendimiz ödedik bir bandaj ile ameliyat ipi 300 tl. Ama ameliyatımız ücretsiz. Korkanlar için söylüyorum ameliyattan çıkınca biraz ağrı oluyor daha sonra alışıyorsunuz bandaja ve hafifliyor şimdi ağrım çok hafifledi pazartesi sargılarım çıkıcak sadece bandaj takıcam umarım isteyen herkes olur

Kimsenin ağrıdan sızıdan korktuğu yok herkesin tek derdi ameliyattan sonra alacağın sonuç açılma olayları ele gelen dikişler sende çok erken konuşmuşsun

ameliyat oldum diyenler şu an ne durumdasınız? açılma oldu mu? dikişler zorladı mı? normal hayatınıza döndünüz nü? asimetri var mı? şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…