- 11 Ekim 2016
- 10
- 0
- 1
- Konu Sahibi nurgul mentese
-
Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum
muayeneden 2 gün sonra ameliyatoldum.iple değil cerrahi operasyondu.Lokal anestezi ile ameliyat oldum.2 saat sürdü ama hiçbi şey hissetmedim ve sonrasında da ağrım olmadı.Muayeneden ne kadar süre sonra ameliyat oldun? İpli operasyon mu olsun?
ameliyat olalı ne kadar oldumuayeneden 2 gün sonra ameliyatoldum.iple değil cerrahi operasyondu.Lokal anestezi ile ameliyat oldum.2 saat sürdü ama hiçbi şey hissetmedim ve sonrasında da ağrım olmadı.
30 eylül de olmuştum,yaklaşık 2 ayameliyat olalı ne kadar oldu
öncelikle şişlik acı ve ağrım hiç olmadı.Ama 3 hafta boyunca kulak bandajı kullandım.şuan çok rahat yatıyorum.eski halime döndüm ama ben sadece gece yatarken bandaj takmaya devam ediyorum.ilk 3 ay çok önemliymiş.Açılma konusuna gelince çok az olması gerektiği kadar oldu.Normal kulak gibi kimse anlamıyor ameliyat olduğumu.benim kulaklaım sadece kepçe değil aynı zamanda büyüktü.Şuan iyiki olmuşum diyorum.saçlarımı istediğim gibi topluyorum ve örüyorum. Keşke daha küçük yaşlarda yaptırsaymışım ama nasip bu zamanaymış.şu an durumunuz nasıl şişlikler vs acı varmı kulakta açılma vs
yalan yok bende ağrı ve şişlik hiç olmadı.Tabiki hassastı ilk dönemler.sonra giderek azaldı.şimdi hiçbirşey hissetmiyorum.Herşey normale döndü.1 yıl çok abartmışlar bence.22 ay olmadan normale döndüm ben.ama gece yatarken bandaj takmaya evam ediyorum.ama tüm amelıyat olanlarda şişlik ve acı var 1 yıl geçmıs kısılerde bıle hala ağrı olduğunu söluyor kulağına dokununca inşAllah bnde olmaz bnm ılk gun zordu sonrakı gunler azaldı sağ kulağım sola göre bozuktu hoca onu esıtlemek ıcın uğraştığı ıcın bıraz daha sağ kulağım ağrıyor sola göre şişliklerım su an ılk bandaj açılışına göre azaldı bakalım bugun 16. gunum 1 aya ulaştığında ne olacak ılk ay sonrası sıslıkler buyuk olcude gıdıyor cunku 6 aya kadarda tamamen yok oluyor
geçmiş olsun istediğin gibi olur inşallah sonunda :)ama tüm amelıyat olanlarda şişlik ve acı var 1 yıl geçmıs kısılerde bıle hala ağrı olduğunu söluyor kulağına dokununca inşAllah bnde olmaz bnm ılk gun zordu sonrakı gunler azaldı sağ kulağım sola göre bozuktu hoca onu esıtlemek ıcın uğraştığı ıcın bıraz daha sağ kulağım ağrıyor sola göre şişliklerım su an ılk bandaj açılışına göre azaldı bakalım bugun 16. gunum 1 aya ulaştığında ne olacak ılk ay sonrası sıslıkler buyuk olcude gıdıyor cunku 6 aya kadarda tamamen yok oluyor
Merhaba arkadaşlar ben 3 saat önce kepce kulak operasyonu geçirdim.lokal anestezi ile oldum 2 saat sürdü sadece uyuşturucu iğne biraz acı veriyor ondan sonra acı yok.kıkırdak yapıyı keserken sesleri duyduğunuz için biraz geriliyorsunuz onun haricinde acı falan yok yani..sonucu henuz bilmiyorum.yarın bandajlar açılacak. Özel plastik cerraha oldum iple değil onu önermedi zaten.biraz kıkırdak acı yapmaya başladı. Yatamiyorum yatınca canim acıyor. Yarın umarım memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?