- 13 Nisan 2012
- 27
- 1
willdone24, canım bende bugün Aydın'a doktorla görüşmeye gittim. bana senin ihtiyacın yok dedi. ama yine de ben yaptırmak istiyorum. kafama çok takıyorum çünkü. sen hangi ilde gittin hastaneye?
korktum açıkcası. iple ameliyatta da kesiyolarmış. hiç haberim yoktu. benimki de iple olcak. bana 1 hafta sargıda kalır 1 ay da bandana takarsın dedi. iyi düşün taşın dedi. sen pişman oldun mu hiç ? yardımcı olursan çok sevinirim.
1ay olucak iple estetik yaptırdım ben, sol kulağım gündüzleri sızlıyo sürekli dokunduğumda ağrı oluyo kıkırdakta,
normal bi durummu? sizde ağrılar oldumu ne zamn geçti?
benimde sargım dun cıktı.durum gayet iyi.eski kulagımdan eser yok:)en basından beri düşündüğüm gibi bir agrı cekmedim.öncelikle ankara'da olmak isteyenler için Serdar Öztürk'ü kesinlikle tavsiye ederim.ben bir cok dr arastırdım ama Serdar bey le konusunca kesinlikle ona olmalıyım dedim ve gönül rahatlığıyla ameliyatımı oldum.hemde yanımda kimse olmadan tek basıma gittim.
bosuna kendinize zaman kaybettirmeyin.karar verdiyseniz korkmadan gidip olun cunku "keske daha onceden olsaydım"diyeceksiniz.
sevgilerimle..
devlet hastanesinde ücret alınıyormu ?
devlet hastanesinde ücret alınmıyor sadece saç bandajına para veriyorsun.oda za
geçmişler olsun....dilerim istediğin gibi olur her şey....:)))
mrb canım . korkulcak bsey vrmı peki? nasıl begendnmi smdki grntyüüü? ayrca eve gderken sargyı nasıl gzledn gzleneblyomuu yada? eriyen dikiş kullandı deglmii?
arkadaslar bugün serdar öztürk e ameliyat oldum düsündüğüm gibi kesinlikle bir agrım olmadı suan üzerinden 9 saat gecti :) p.tesi sargılarım aclcak sabrszlkla beklyrm .. olmak istyrsanz kesnlkle olun korkulcak br yanı yok emn olun kii ben igneden kandan ble korkardımm .. cok iyi cok tatlı bir doktor serdar öztürk tavsiye ederimmmmmm.
korkulacak hiç bir sey yok.kendinize guvenin..yanagımın yanında biraz şişlik ve kulagımda morarma vardı ama cok hızlı iyileşiyor.ben saçlarımı tepeden toplayıp dışarı cıkıyorum bile:)eve giderken başıma fular sardım ve kimse anlamadı.2 gun idare ettim.
yanagnda neden şişlk oldu canm yaa .s benmde bgn acldı sargılarım bandaj takılı suan ama ck pis kasınıyooo dayanamıyorum sennde öyle oldumu ?
canm cok sevndm saclarnı toplayp rahat rahat gzmene benmkler sis suan hafif iylesyo heraldee hem sonc istedgn gbimi suan :)