- 23 Haziran 2016
- 10
- 33
- 3
- 31
- Konu Sahibi Eymenin Annesiii
Merhaba arkadaşlar,yillardir kepce kulaklarimi kendime o kadar dert etmistim ki hic saclarini tepeden akca toplayamadim orduremedim denizde havuzda binlerce cile cektim. Suya daldim cikarken direk kulaklarini dusunecek kadar pskolojimi bozmustu bu durum artik. Ve nasil oldu bilmiyorum bir deli cesaretiyle gidip kredi cektim. Biriktirmeye kalksam hayatta biriktiremem Cumartesi gunu istanbul Avrupamed araciligiyla Dr.Anil Demiröz'e ameliyatini yaptirdim. Operasyon 1.5 saat kadar surdur. Gercekten ugrastigini ince ince yaptigini acisini hissetmesemde farkettim. Lokal anestezi ile oldum. Simdi asil sorun şu,doktor benim kafama kocaman bir sargi koymadi. İlac surup gazli bezle tampon yapti,uzerine sporcu bandi takti. Suan o gazli bez yara kurudugu icin sanirim birisi bandaj oynayinca yerinde cikiyor. Bu sorun olur mu bilmiyorum. Ve ilk gun hic acim olmamasina ragmen,iki gundur feci sekilde kasinti ve sizim var Yarin pansumana gidicem insallah anormal bir durum yoktur
Asil soruma gelecek olursak;bu kulaklar ne zaman iyilesiyor? Sizisi kasinmasi ne zaman bitiyor. Saclarinizi ne zaman toplayabildiniz cevaplarsaniz sevinirim
Asil soruma gelecek olursak;bu kulaklar ne zaman iyilesiyor? Sizisi kasinmasi ne zaman bitiyor. Saclarinizi ne zaman toplayabildiniz cevaplarsaniz sevinirim