Elektrikli Mutfak Aletleri kenwood sm650 waffle makinesi

serasvictoria

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
47
5
Mrb lar... Elimde Kenwood sm650 Waffle -Tost makinesi var ancak denemelerime rağmen waffle kısmını kullanamadım.Makine sürekli yapıştırıyor hamuru.Acaba bu ürünü kullandınız mı ? Kullandıysanız nasıl pişiriyorsunuz? Ben yağlamama rağmen waffle ın yapışmasını önleyemedim:KK43:

Merhaba,
Bende bu makineden almak istiyorum ama bu yorumu okuyunca bir durdum, başka bu tarz sorun yaşayan var mı? Peki siz çözüm bulabildiniz mi bu yapışmasına? Biraz fazla mı pişirmek gerekiyor acaba?

iyi yaglamak ve makineyi cok iyi isitmak lazim. once yagla sonra en yuksek isida makineyi isit . makinenin isigi sonunce waffle karisimini ortaya dok sadece dagitmakla ugrasip makineyi sogutma. sonra agzini kapat ve orta dereceye getir isiyi . bu kadar :-)

Ben sonunda dayanamadım aldım fakat waffle bolumu hıc guzel degıl sadece tost ıcın kullanıyorum. Waffle ı çok kalın yapıo ekmek gibi oluyor. Kimseye tavsiye etmem.

Mrb lar... Elimde Kenwood sm650 Waffle -Tost makinesi var ancak denemelerime rağmen waffle kısmını kullanamadım.Makine sürekli yapıştırıyor hamuru.Acaba bu ürünü kullandınız mı ? Kullandıysanız nasıl pişiriyorsunuz? Ben yağlamama rağmen waffle ın yapışmasını önleyemedim:KK43:
waffle hamurunuzdan kaynaklanıyor olablr

X