Alamaz yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.Siz almayacaksınız da kiracınız mı alacak
Tabiki daire sahibi olarak oradan kira geliri elde ediyorsunuz evin tasarruf hakkı sizin
Ev benimse oturup oturmama hakkı da benimdirAlamaz yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.
Sadece müteahhitin verdigini alir. Devletin verdiği için orda ikamet etmesi gerekir.
Devlet o evden yıkım yüzünden çıkana yapıyor yardimi.Ev benimse oturup oturmama hakkı da benimdir
Oradan kira alıp kendi evimin kirasını ödüyorsam ve kira kontratlarımla bunu ibraz edebiliyorsam nasıl alamam
Pardon müteahhitin verdiğini alır demişsinizDevlet o evden yıkım yüzünden çıkana yapıyor yardimi.
Mantıken haklisiniz lakin yasal şartlar belli.
Ikametgah ve kişi üzerine son 3 ayın faturası gerekiyor.
Genelde demiyorlar.Pardon müteahhitin verdiğini alır demişsiniz
Ben konu sahibinin özellikle devletin verdiğini sorduğunu anlayamadım
Müteahhit vermiyorum derse nolur peki
Var mı öyle bir hakkı
İlk bakışta devletin vermemesi mantıksız gibi dursa da müteahhit ödüyorsa eğer ikisinden almakta haksızlık olur gibiGenelde demiyorlar.
Anlaşma metinlerinde oluyor o madde.
Peşin peşin yatırıyorlar imzadan sonra.
Tabii imza metnine koydurmak sart.
Devlet maksimum 750 veriyor.İlk bakışta devletin vermemesi mantıksız gibi dursa da müteahhit ödüyorsa eğer ikisinden almakta haksızlık olur gibi
Bir mağduriyet oluşmayacaksa kümin ödediğinin bir önemi yok o halde
Peki devletten alamıyorsam müteahhit tamamını karşılar mıDevlet maksimum 750 veriyor.
Müteahhit üstünü tamamliyor.
Aynı durumdayız:)Peki devletten alamıyorsam müteahhit tamamını karşılar mı
Bizimde kirada evimiz var uzun dönemde kentsel dönüşüme girebilir o yüzden sordum
Yordum sizi de
Konu sahibi gitti , konuyu biz açmışız gibi oldu :)Aynı durumdayız:)
Anlaşmada 1500'e tamamlanması denir mesela. Devlet 500 ödese. Müteahhit 18.000'i hesabınıza yatırır. Yani 1000 verir.
Erken bitirirse kalanı geri ister.
Bende anlamadım banlanmışım,banım açılınca anca okuyabildim yorumları.. Elektrik su, ikamet olmayınca devletten alamıyormuşsun.. Müteahit te anlaşmaya baglı olarak not aldı verende varmış vermeyende (devletten alanlar için şuan ödeme 840 tlymiş). Sadece şuan devletten alamadığımız belli, müteahit sadece ön görüşmeydi not aldı gitti..Konu sahibi gitti , konuyu biz açmışız gibi oldu :)
Siz bayağı bilgi sahibisiniz ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum
Teşekkür ederim :)
Konuyu bdv ye açtınız diye ban yediniz sanırımBende anlamadım banlanmışım,banım açılınca anca okuyabildim yorumları.. Elektrik su, ikamet olmayınca devletten alamıyormuşsun.. Müteahit te anlaşmaya baglı olarak not aldı verende varmış vermeyende (devletten alanlar için şuan ödeme 840 tlymiş). Sadece şuan devletten alamadığımız belli, müteahit sadece ön görüşmeydi not aldı gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?