kentmi irenbemi smynramı

hayırlı olsun canım hangi aşamadasın dr un dilek hanımmı nurettin beymi

Cnm ben de tedavim icin Smyrna' yi düsünüyorum ..
Gerci henüz yüzyüze görüsmüslügüm yok .
Öncelikle bir ön görüsme yapmak ve herseyi detayli konusmak lazim ..
Bayram sonu görüsmeye gidicem nasipse ..

Sen de kararini verdiginde bizlere de bildir oldu mu ??
Nereyi ve neden sectigini bilmek isterim .
Bize de iyi bir merkez secmemizde yardimci olmus olursun ..
Simdiden tesekkür ederim .. a.s.
Dilerim en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruzz ... :ecrin_bebek: :asigim:

Cnm ben de tedavim icin Smyrna' yi düsünüyorum ..
Gerci henüz yüzyüze görüsmüslügüm yok .
Öncelikle bir ön görüsme yapmak ve herseyi detayli konusmak lazim ..
Bayram sonu görüsmeye gidicem nasipse ..

Sen de kararini verdiginde bizlere de bildir oldu mu ??
Nereyi ve neden sectigini bilmek isterim .
Bize de iyi bir merkez secmemizde yardimci olmus olursun ..
Simdiden tesekkür ederim .. a.s.
Dilerim en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruzz ... :ecrin_bebek: :asigim:

arkadaşım neden izmiri düşünüyosun izmirlimisin smynrayla tlf da konuştum çok ilgililer ama buradaki bi arkadaşın tedavide spermlerini karıştırmışlar artık herşey kısmet tabii ama kent veya irenbeyi düşün derim ben daha yeni yaptırdım maddi yönden hazır değilim sende çok şeyler yaşamışsın diğer sayfada okudum allah bu sefer yüzüne güler umarım bu güzel günlerde hepimizi sevindir allahım

arkadaşım neden izmiri düşünüyosun izmirlimisin smynrayla tlf da konuştum çok ilgililer ama buradaki bi arkadaşın tedavide spermlerini karıştırmışlar artık herşey kısmet tabii ama kent veya irenbeyi düşün derim ben daha yeni yaptırdım maddi yönden hazır değilim sende çok şeyler yaşamışsın diğer sayfada okudum allah bu sefer yüzüne güler umarım bu güzel günlerde hepimizi sevindir allahım

Bir arkadaşımız spermlerin karıştığını yazmış ama bana hiç inandırıcı gelmedi.1. si nasıl karıştığını anlamışki bunu açıkça yazabilmiş.benim tedavimde o konulardaki hassasiyetlerini açıkça gördüm transfer öncesi tek tek tüpteki bilgilerle bana sorular sorarak bilgileri karşılaştırıp transferi yaptılar.Öyle şeylerle hiç aklını bulandırma.Gönlünden en sana yakın neresiyse oraya git bence ve hiç olumsuz düşünme. Dün akşam fox tvde bi program vardı ankarada bir merkez hipnoz yöntemi kullanarak hastayı uyutup transferini gerçekleştiriyor. canlı yayında gösterdiler demekki bu işte rahat olmak en iyisi sen gittiğin yerde yok sperm karışçak yok o olcak bu olcak diye stresle başlarsan allah korusun faydasıı göremezsin. Açıkçası ben 1. de başıma nelerin geliceğini bilmediğim için çok endişeliydim çok evham yaptım 2 tedavimdede tam tersi o kadar rahattımki kendimi her şeye hazırladım önceden önce kendi kendimi telkin ettim olabilirde olmayabilirde ölüm yok bunun sonunda dedim. 2. de olmadı 3. denerim olmadı malımı mülkümü satar bu iş y dışındaysa en iyisi ki bence türkiye bu konuda çok fazla gelişti en iyisi neresiyse giderim allah başka dert vermesin bunlar çözülür dedim hep ve o kadar neşeli başladımki transferden çıktığımdada gülerek her şeye hazırdım 12 gün evde yattım hiç takmadan kardeşim benimle kaldı sonuç nedir diye aklıma takmamk için puzzle dan dvd de filme kadar bütün günümüzü oyaladık ve allaha çok şükür yavrularım benimle. allah en kısa zamanda sanada kısmet etsin canım.

ben normalde 2 sefer hamile kalmışken 2 tüp bebektede hamile kalamadım 11 senede öyle şeyler yaşadımkihem maddi manevi hemde tedavilerin stresinden insan ister istemez gergin oluyo.gerçi ikinci tedavimi güle oynaya yaşadım herşey su gibi aktı herşey çok güzel gelişti ama allah vermeyince olmuyo erol bey gibi bir profösöre gittim olmadı şimdide korkuyorum merkez seçmeye haklı olrak yavrularını bir an önce kucağına alman dileği ile

açıkcası ben irenbe tüp bebek merkezine gittim ve hiçbir kötü şeye rastlamadım herşeyiyle çok memnun kaldımdr undan en alt katmanından en alt katmanına kadar herkes süper dilek hanım bi harika zaten aktüelciğiminde dediği gibi bende çok memnunum sorunumu dilek hanım çözdü ve ardından hamile kaldım şükürler olsun kızım şu an 3 aylık oldu ben oraya gittiğim için hiç pişman olmadım bugün gene olsam oraya giderim hakkında hayırlısı olsun kesinlikle ticarethane görevi görmyen insana deger verilen bir merkez iyki gitmişim :))

tşk biliyorum seni bebeğin hayırlı olsun ben irenbeyle yüzyüze görüştüm zaten ama rapor kabul edilmiyo yinede kısmet maddi durumuma bağlı

arkadaslar bizde aralık ayında tedavıye baslayacagız 3 yer arasında gıdıp gelıyorum ırenbe mı smyrnamı kent mı smyrnanının embrıyolugu turkıyekı ılk embrıyolaglardanmıs irenbeye de cok ıyı dıyorlar bu merkezlerde tedavi olan arkadaslar varmı fikirlerinizi soylersenız ck memmun olurum

X