Merhabalar, atakoyde oturuyorum. Seneye kizimilkokula
Başlayacak ve şimdiden okul stresimiz başladı.
Zeytinburnundaki kent state koleji icin bir fikri olan var mı?
O okula cocuğu giden hiçbir tanıdığım yok
Merhabalar, atakoyde oturuyorum. Seneye kizimilkokula
Başlayacak ve şimdiden okul stresimiz başladı.
Zeytinburnundaki kent state koleji icin bir fikri olan var mı?
O okula cocuğu giden hiçbir tanıdığım yok
merhaba, kiziniz icin hangi okulda karar kildiniz acaba? bizim de telasimiz basladi...sene 1. sinif olucaz biz de...atakoy de 9. kisimda medeni berk i.o adini cok duydum bende...ama kent state koleji evimin tam yani...ama benimde bu koleje giden tanidigim yok...siz bilgi alabildiniz mi?
Merhaba, bu okulu ben de düşünüyorum. İngilizce eğitimi nasıl? Sadece ikinci dili düşündürüyor. İspanyolca yerine Almanca olması daha iyi olabilirdi. Sizce nasıl?
Kardeş okulu Avrupa Kolejine yeğenim gidiyor. onlar da memnun. ancak birinci dili almanca olduğu için eledim.
Merhaba,
Merhaba oğlum başka bir kolejin 4.sınıfında. Ortaokul için Kent State koleji ni düşünüyoruz. Memnuniyetiniz devam ediyor mu; okul hakkında fikir olabilecek bilgiler almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Velilerde önem sırası değişebiliyor ama tevrübelerimden yazayım. Ana okulu için. Çok vasat bir okul. Bahçesine aşık olduk verdik fakat hiç kullanılmıyor. Bahçe yanıltmasın. Çocuk enerjisini atamıyor. Müzik dersine öğretmen senede 2 -3 kez giriyor. Nota şekillerini boyuyorlar bunun dışında. İngilizce öğretmenleri sürrekli değişiyor. Stajyerle devam ettik biz. Çok Fazla video seyrediliyor. Sürekli diyebilirim. Yaratıcılık sıfır. Tavsiye etmiyorum. Biz ve bir çok kişi aldık bu sene.