kengi nedir bilen ve yaşayan var mı?

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
arkadaşlar bildigim kadarıyla son aylara dogru belde veya kuyruk sokumunda bi agrı olur evet ama henüz 12 haftalık hamileyim ve 11.haftadan itibaren kuyruk sokumumda müthiş bi kramp agrı acı karışımı devamında sol bacagımı felç gibi yapan bi agrıyla karşı karşıyayım çevremdekiler kengi diyolar nedir bu kengi ve bendeki kengi mi?deilse ne:) sevgiler herkese opuyorumnanaktan

geçmiş olsun, kuyruk sokumunda bende de ağrı oldu 12 haftalıkken ,şu anda 14 haftalık hamileyim, doktora gittiğimde soracam bazen bacaklarımda sanki yel girmiş gibi soğukluk oluyor böyle tutulma gibi bazen tek bacakta oluyor.Doktor ayakta kramp var mı demişti o zamanlar yoktu şimdi bazen ayaklarımın baş parmaklarında tutulma oluyor.Sanırım böyle durumlarda magnezyum hapı veriliyor.
kengi nedir ilk defa duydum , google de de çıkmıyor

kengi degil ne yazikki sadece almanca anlamini biliyorum o dedigin agrilarin is... diye bisey.
bu agrilar bendede erken basladi snra gecti derken simdi yine basladi bendede kuyruk sokumunda kramp oluyor sabahlari bacagim uyusuyor, bu o kuyruk sokumunda olan sinirin sıkışjmasindan kaynaklaniyor, bana magnezyum hapi iyi gelmisti tamamen gecmedi ama olacak okadar doktorum sicak su torbasi koy dedi onuda ben yapmadim idare ediyoruz agrilarla... gecmis olsun doktoruna danis magnezyum verecektir

dr um agrı kesici vereyim dayanılmayacak agrı ise ama dayanmaya çalış geçici bi durum dior ama alışverişmerkezlerinde uzun sahalarda yani topallayarak yürüyorum ilk hamileligimde hiç bi sıkıntı yaşamamıştım ne güzel bu durum iice gözümü korkutuo ama bakalım hayırlısı sizlerede geçmiş olsun bu arada bende hala bilmiorum kengi dior halk ama:)açıklamasını yapabilen yok evet google dada çıkmıo bakalım hayırlısı geçicektir elbet:içelim:

X