• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendiyle barışıklık!!

Zana_zana

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
847
246
648
35
selam arkadaşlar konuya şöyle gireyim hayatımda hiç keşkem yok hiç şunu şöyle yapmasaydım da böyle yapsaydım dediğim şey yok öyle olması gerekiyormu diyip işin içinden çıkıyorum . acaba kendimle çok mu barışığım yoksa hatalarından ders alan biri değilim ondan mı bu?:26:

bunuda gördüm ya artık hiç bişey düşünmem :P :)) ne güzelll işte ben bazen çok takılıyorum keşkelere o daha kötü bi durum bence kafana hiç takma en güzeli öyleee.....

Konu içeriği nedeniyle "Kişisel Gelişim" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Hayata küsmüyorsun işte ne güzel :61: En güzelini yapıyorsun. Çünkü kafaya takıp keşke öyle keşke böyle olsaydı dersen daha çok üzüleceksin. Bu da sana bir şey kazandırmaz. En azından mutlu olursun böyle. Hem mutluluk da mutluluğu çeker. :64::64:

yorumlarınız için teşekkürler e herkes keşkeyle mi yaşıyor yok mu benim gibiler:30:

Eskiden keşkeleri çok kullanırdım ama artık kullanmıyorum.:34: Düşünüyorum önceden ve keşke dememek için aklıma geleni yapıyorum çoğu zaman. Sonucu kötü olsa da pişman olmuyorum en azından içimde kalmadı diyorum. :66::66::66:

Back