Kendisini medyum diye tanitan Mehmet Erkan T.

esra3271

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
36
7
Kizlar Medyum Mehmet Erkan T.dan uzak durun!Kendisi antalyada ikamet ediyor!beni 500 Euro dolandirdi ...islem icin 500 Euro Aldi tabii Sonuc 8 haftada Yok! Sucu insana atiyor ve Anca laf ebeligi cinsel taciz ve tehditde bulunuyor!Parani geri İsteyince engelliyor !birde Sonra daha para istiyor ..Neymis kan akitmam lazimmis onada 450 ile 250 Euro arasi para tutar dedi!kendisi tam ahlaksiz bir dolandirici!genellikle Yurtdisi vatandaslarl dolandiriyor!cünkü hemen gelemiceklerini ve savciliga sikayet edemiceklerini bildigi Icin!aman kanmayin!

Kizlar Medyum Mehmet Erkan T.dan uzak durun!Kendisi antalyada ikamet ediyor!beni 500 Euro dolandirdi ...islem icin 500 Euro Aldi tabii Sonuc 8 haftada Yok! Sucu insana atiyor ve Anca laf ebeligi cinsel taciz ve tehditde bulunuyor!Parani geri İsteyince engelliyor !birde Sonra daha para istiyor ..Neymis kan akitmam lazimmis onada 450 ile 250 Euro arasi para tutar dedi!kendisi tam ahlaksiz bir dolandirici!genellikle Yurtdisi vatandaslarl dolandiriyor!cünkü hemen gelemiceklerini ve savciliga sikayet edemiceklerini bildigi Icin!aman kanmayin!
cnm en kısa zamanda şikayet edebiliyorsan et. elindeki dekontlar ispat niteliği taşır. beni de dolandırdılar ankarada nuray baydar diye bir kadın cidan kafeden yanıyordum o da beni güya özel müşterisi yaptı para koparttı. bende tahtit edildim ama dekontlarla seni savcılığa veririm diyince sesi çıkmıyor bir de telefon mesajlarını savcılık geriye dönük 24 ay veriyor. ses kaydı da varsa oluyor. büyücülük, tehtit bunlar büyük suç.sende seni savcılığa ,basına vereceğim de.

Ama Ben almanyada yasiyorum Nasil sikayet edecegim Mahlen Corona var calisiyorum medyaya Nasil veririm bu adami kendisine birsey yazamiyorum engelledi beni

cnm en kısa zamanda şikayet edebiliyorsan et. elindeki dekontlar ispat niteliği taşır. beni de dolandırdılar ankarada nuray baydar diye bir kadın cidan kafeden yanıyordum o da beni güya özel müşterisi yaptı para koparttı. bende tahtit edildim ama dekontlarla seni savcılığa veririm diyince sesi çıkmıyor bir de telefon mesajlarını savcılık geriye dönük 24 ay veriyor. ses kaydı da varsa oluyor. büyücülük, tehtit bunlar büyük suç.sende seni savcılığa ,basına vereceğim de.
Acaba Almanya’dan nasıl verebilirim savcıya mahlum Türkiye gelmek zor bu ara

Acaba Almanya’dan nasıl verebilirim savcıya mahlum Türkiye gelmek zor bu ara
cnm valla orada tanıdık bir avukat bulmaya çalış. yada buradan biriyle bağlantıya geç. aslında buradan onun bulunduğu şehirden daha iyi çünkü bulunduğu bölgeden dava açman gerek.

Aklı selim olan bir insan böyle dolandiricilarin yanindan dahi gecmez. Allah akil fikir versin pfff :işsiz:

Türk Ceza Yasasında üfürükçülük medyumluk falcılık türü eylemler suç olarak düzenlenmiştir.Bu tür
eylemlere karışanlar tesbiti ve ispatlanması durumunda cezalandırılırlar.Ayrıca bu tür faaliyetleriyle
çıkar elde edenler hakkında ayrıca dolandırıcılık suçlamasıyla iligili ve yetkili cumhuriyet
savcılığına şikayet edilerek suç duyurusunda bulunulabilir ve gereğinin yapılması talep edilebilir.
Tüm bunların yanında cinsel taciz ve tehdit de varsa bunlar daha ağır ssuçlardır.Derhal
cumhuriyet savcılığına başvurarak yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunulmalıdır.Yasal hakların
bilinmesi ve bilinçli birer birey olmak ve hakkını aramak her zaman mağduriyeti önlemektedir.

Çok tsk ederim cevaplarınız için !Avukat tutsam onuda ödemem lazım!pis adam daha borcumda vermiş islemleri yapan Araplara ne yaptılarsa....agzı sırf laf ebeliği yapıyor!

Büyücülük suçta büyü için niye para verdin kadina

Büyücülük suçta büyü için niye para verdin kadina
cnm o iş karışık bir adam vardı onun için verdim. kadında güvenimi kazandı önce sonra büyüleri benim ve ailemin zararına çevirdi. dolandırıcıymış zaten öğrendim.

Acaba böyle insanlar nasıl medyaya verilir
cnm müge anlının whatsapp hattına ver. yada show ana haberde yayınlat.oranında whwtsapp hattı var. ama dekontları varsa ses kayıtları filan sakla belgeleri.ipliğini pazara çıkart.

medyum süreyya vardı ankarada haberlere çıktı. dolandırmış milleti.zaten butür falcı üfürükçü geçinenlerin hepsi dolandırıcı. bu nuray denen kadında bir ev kiralamıştı birlik mahallesinde oğlumun evi diye cidan kafeden müşterileri toplayıp kendine bir güzel müşteri portföyü edindi. ev almış araba almış diye duydum.uyanık kadın valla haraca bağladı millati ohhh ....
arada benim gibi uyananlar da olunca tehtit filan neyse çözdüm ben.

cnm o iş karışık bir adam vardı onun için verdim. kadında güvenimi kazandı önce sonra büyüleri benim ve ailemin zararına çevirdi. dolandırıcıymış zaten öğrendim.
Farketmez sonuçta iyi yada kötü niyetle sonuçta ortada bir büyü var
Büyü yaptırmak ne demek ya ahiretini niye mahvediyosun

Çok tsk ederim cevaplarınız için !Avukat tutsam onuda ödemem lazım!pis adam daha borcumda vermiş islemleri yapan Araplara ne yaptılarsa....agzı sırf laf ebeliği yapıyor!

Suç duyurularında ve şikeyetçi olunması durumlarında hemen avukat tutmaya gerek yoktur. Cumhuriyet savcılığı zaten kamu adıına vatandaşların ve kamunun hakkını korumak için gerekli yasal işlemleri yapmaktadır.

X