aslında eksik bulduğum taraflarımı buraya da yazabilirim ve siz de bu eksiklikleri nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olabilirsiniz...
öncelikle dış görünüşten başlarsak:
1-dişlerimi çok beğenmem bu nedenle yere bakarak gülerim ve bu tamamen br özgüvensizlik belirtisidir tüm hoş hatunlar ve yakışılı beyler gülerken başları yukarda olur ve çok da uzun olmayan şuh bir gülüş tüm bakışları üzerine toplayabilir...
2-burnumu uzun bulduğum için yalnızca kısa göründüğünü düşündüğüm profilden bakış atar, o yöne doğru oturur eğer tam tersi oturmak zorunda kaldıysam hep huzursuz olur sanki burnuma bakıyor herkes gibi hissederim...
3-sürekli dudaklarımı kemiririm, dudaklarım çok kurur ve ben de lama gibi habire yalarım, dişlerimin arasında birşey sıkışmış gibi o hayali şeyi çıkarmaya çalışırım ve bu bunun ne kadar kötü göründüğünü bilmeme rağmen yıllardır yapmaktan vazgemem,,,
4-ayaklarımı sallarım, sürekli kımıldatırım
5-parmaklarımı kütletir dururum, çıkan sesin ne kadar sinir bozucu ve görüntünün de berbat olduğunu bilirim,,,
6-kollarımı ellerimi koyacak yer bulamam, ayrı ayrı yana doğru rahatça sallandıramam, illa ki kollarım birleşk duracak, ellerim bibirine değecek,
gelelim içsel bozukluklara;
1-eleştiriye açık olsam da hassas olduğum için eleştirilmekten korkumdan istediğim gibi davranamıyorum ve kendi hoşuma giden değil insanların hoşuna giden şeyleri öncelikle yapmaya çalışıyor ve bunları gözetiyorum,
2-başkalarının düşünelerine çok ama çok önem veriyorum,
3-ezberim kuvvetli olmadığından ve hafızam da güçsüz olduğundan bildiklerimi çabuk unutuyor, bu nedenle konuşmalara katılamoyorum
4-dikkatsiz olduğum için yaşadığım olayları veya okuduklarımı karşı tarafa tastamam aktaramadığımdan muhabbetim sıkıyor ve arada parçalar boşluklar oluyor
5-aslında çok önemli bir işte çalışıyorum ve bulunduğum mevkii itibariyle çok güçlü ve özgüvenli olmam gerekirken ben anlattıım sebeplerle eksikliklerimden dolayı ve bunları bilmeme rağmen tamamlayamadığımdan başım dik, asil ve kararlı bir tutum sergileyemediğimden bu niteliklere sahip bayanların yanında civciv gibi mıyıl mıyıl oturuyorum...
sizce ben tüm bu alışkanlıklarım ve korkularımdan kurtulabilir miyim???????????