kızlar ben güzel sayılabilecek hatta güzel olduğum hep söylenen 1,75 boyunda, 58 kilo kumral manken gibi bir hatunum ama güzel ve güzel olmasa bile kendisine güveniyle güzelmiş gibi görünüp hissettirmeyi becerebilen bayanların yanında kendimi çok ezik ve çirkin hissediyorum neden böyle oluyor bilmiyorum acaip bir özgüvensizlik var sanki kendime güvensem ve bunu hissettirsem ukela burnu havada diyecekler ve beni rakip olarak görüp bana saldıracaklar ve benim üzerime oynayacaklar gibi düşünüp hep özgüvensiz davranıyorum ...çalıştığım yere yeni bir bayan atandı makyaj yapmayı bile beceremiyor uyumsuz kıyafetler giyiyor ama nasıl hoş duruyor anlatamam ayrı ayrı bakınca hiçbir yeri güzel deil ama kendisine güveniyle çekici durmayı beceriyor ve ben ona gıcık oluyorum ondan kat kat güzelim ama onun gibi çekici olmayı beceremiyorum aslında ukela olmasa onunla aşık atmaya kalkmayacağım ama öyle kendisini beğenmiş ki ona haddin bildirmek istiyorum işyerindeki herkesin giyimini tarzını davranışlarını hatta benim yüzüme karşı beni bile yeni tanışmasına rağmen eleştiriyor, ezmeye çalışıyor ama ben bunu onun yanına bırakmayacağım tabi ki sizlerin yorumu ve teşfiğiyle işyerindeki veya okuldaki veya böylelerinin olduğu yerlerde bulunma zorunluluğu olan bütün arkadaşların özgüvenlerimizi kazanmamıza imkan sağlamayaı çok ama çok istiyorum...