• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinle barışık olmak

Fatmanur 1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
18
2
86
Merhaba arkadaşlar insanın kendini sevebilmesi kendiyle barışık olması çok mu zor. Bende galiba özgüven eksikliği var mutlu olamıyorum kendimden memnun değilim insanların içindeyken kendimi çok fazla kasiyorum rahat olamıyorum bunu gören insanlarda sevmiyo beni konuşkan bıcır bıcır cana yakın insanları çok severim öylede olmak isterim ama ne yazikki olamam bana yardım edermisiniz ozguven nasıl kazanılır insan kendini nasıl sever nasıl sevilen biri olunur

bende konuskan ama gizli cekingen bi insanım utangacım bıraz tanımadıklarıma karsı yani huy gıbı sey bıraz kendini cok kitaplar al bu yonde canım vizyonun bi nebze değişiyo.. :KK51:

Bende birtürlü degistiremedim bu durumu. 31 yasina geldim hala ayniyim. Bende cevabini cok merak ediyorum.

Yaşım çok genc ve en güzel yıllarımı böyle geçirmek istemiyorumm

merhaba canım bende senin gibiydim şimdi 33 yaşındayım ve iş hayatı ve annelik beni değiştirdi..şimdide zaman zaman çekingenlik yaşadığım oluyor ama bunu karşı taraf hissetmiyor..
değişik ortamlara gire çıka aşıyorsun bu durumu ..ben mesela üniversitede daha çekingen insanlardan kaçan bir insandım şimdiye göre...şimdi iş ortamında sosyal biri olduğumu düşünüyorum ziyaretçim eksik olmaz..konuşkanım ama elektriğimin tutmadığıyla da fazla iletişim kurmamaya gayret ediyorum çünkü negatif enerji veriyorlar bana kötü etkiliyorlar..
insan yaşı ilerledikçe daha farklı açıdan bakıyor hayata ..eskiden çok arkadaşım olsun kalabalık ortam olsun isterdim ama şimdi giderek samimiyetimi daha dar çevrede kuruyorum..çok fazla insan da huzursuzluk demek bazen.bunun için az olsun ama öz olsun arkadaşların..ileride bir yuva kurduğundada herşeyin önceliği onlar oluyor

Yaşım çok genc ve en güzel yıllarımı böyle geçirmek istemiyorumm

Bende 21 yaşındayım ve anneyim şuan okadar bunalmiş durumdayım ki herhalde tamamen bitirmiş durumdayım yapayalnızım çoçuğüm bir yandan benı bunaltıyor eşim bir yandan içimi kime dokeceğim bilmiyorum okadar mutsuzum ki beynim ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok bana yardımcı olun lütfen kimseyle konuşamıyorum

Slm. Dışarı çıkın biraz değişiklik yapın kuaföre gidin evinizin şeklini değiştirin imkanınız varsa biraz tatile çıkın bunlar bana iyi geliyor inşallah size de iyi gelir hayat böyle malasef zor günlerde oluyor güçlü olun

Back