• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? (TEST)

25-39 puan

Güç bakımından çok dengeli bir kişilik.

Anahtar kelimeler: düşünceli, hoşgörülü, kibar.

Aslında puanlarınız, kendi istekleriniz kadar başkalarınınkine de duyarlı olduğunu gösteriyor. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Kaçınılmaz inişlere de, rasgele çıkışlara da aynı hoşgörü içinde bakarak, olanları kabulleniyorsunuz.

Aynı ben :51:

25-39 puan

Aslında puanlarınız, kendi istekleriniz kadar başkalarınınkine de duyarlı olduğunu gösteriyor. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Kaçınılmaz inişlere de, rasgele çıkışlara da aynı hoşgörü içinde bakarak, olanları kabulleniyorsunuz.

doğru...

yani dengeli bir karaktere sahibim yani ne cook güclü nede cook gücsüz :) tam orasi..

zaten hayatta öyle degilmi.. bugün ya mutluyuzdur ya mutsuzdur yada ne itedigimizi bilmyioruzdur :) :)

sükür halimden cooooooook memnunum ama test iyi geldi, bayiliyorum böyle testlere, siradakilere bakacagim hemen :)

kendimi iyi tanıyorum... sonuçta aynı beni anltıyor zaten bu tür testleri seviyorumm..

25-39 puan

Anahtar kelimeler: Düşünceli, hoşgörülü, kibar.

Aslında puanlarınız, kendi istekleriniz kadar başkalarınınkine de duyarlı olduğunuzu gösteriyor. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Kaçınılmaz inişlere de, rasgele çıkışlara da aynı hoşgörü içinde bakarak, olanları kabulleniyorsunuz.

Kesinlikle doğru, aynı ben
:34:

27 puan :)

Ne cok ne az, annemin dedigi gibi "Onden gitme kaparlar seni, sonunda olma kopekler yer seni" :9: :9:

Son düzenleme:
25-39 puan

Cikti..Memnunum kisiligimden:)

Aslında puanlarınız, kendi istekleriniz kadar başkalarınınkine de duyarlı olduğunu gösteriyor. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Kaçınılmaz inişlere de, rasgele çıkışlara da aynı hoşgörü içinde bakarak, olanları kabulleniyorsunuz.:24:

36 puan aslinda seviyorum kendimi ya ama bazen sevmeyebiliyorum yanlis kararlar alabiliyorum neticede insaniz ama öyle iste :(

19 puan yani gücsüz karakter..
zaten biliyorum kendimi ama yinede bi yapayim dedim
teselli veriyormu diye.. :32:
su yasadiklarimin yaninda zaten hala nasil güclü olabilirmki
tükendim artik..

Back