kendinizi kandirmayin !!!

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
merhaba kizlar uzun yıllardır bu siteye üyeyim adet günüm yaklaştıkça daha cok ziyaret edip acaba bu belirtiler...? yoksa hamilemiyim ? gibi sorular adet olana kadar içimi kemiriyor bu sadece benim değil sitedeki yüzlerce uyenin yazdıklarından çıkardığım sonuç. söyle bir gerçek varki adet belirtisiyle hamilelik belirtisi hemen hemen aynı bu yüzden her belirtiyle umutlanip het adetle hayal kırıklığına uğrayan o kadar çok mesaj varki eminim sizde okumus sunuzdur. Bunun ne zararı var diyr düşünenleriniz olabilir. ama ben kendimde gozledigim sonuçları görünce isin hicte o kadar masum olmadığı kanaatindeyim. oyle mesajlar varki daha iki aylik evli cocugum olmuyor diye stres yapmis, okudukça umutlanip hayal kırıklığına uğramış bu mesajlar haliyle insanın ruh dünyasını alt ust ediyor cunku biz kadinlar cok cabuk duygu durumu değiştirip hemen umitlenip hemen kırılıyoruz. bu yuzden nacizhane fikrim bu kadar evhamli olmamak lazim herseyye mana yukledikce zaman icinde sadece ruhumuzda degil bedenimizdede stresin yol açtığı bariz sonuçlarla karşılaşabilirz. selametle.. ALLAHIN HAZINESI GENİŞ ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN..

Çok haklısın bende öyleyim ne yazık ki bir yanım acaba acaba acaba derken diğer yanım yok yahu değildir diyip içim içimi yiyor maalesef engel olamıyor ınsan :) Herşeyin hayırlısı

yazdiklarina cok katiliyorum.bide bagzi arkadaslar adet gunu gelmeden test yapiyor inanamiyorum.hamileligin ilk belirtisi ve hamilelik konusuna ilk akla getiren adet gecikmesidir.adet gununn gecmeden neye gore test yapiliyor anlamiyorumki her ay herkes hamile olamazki

Çok Haklısın. Bende günüm gelmeden yaptım büyük hata. Varsa vardır zaten. Ha bi gün önce öğrennişiz ha bi gün sonra.

Dediklerinin aynı var bende. iki aylık evliyim strese girdim gebelik olmuyor diye. sürekli belirtiler acaba acaba dedirtiyor bana.

çok haklısın. ben de ikinci hamileliğimi düşündüğüm zaman her ay hamile miyim diye belirti arardım ve belirtiler de olur. hamileliğe şartladığımız için beynimiz de bize oyunlar oynuyor. en rahat olduğum hiç belirtilere takılmadığım ay hamile kaldım. sonra dikkat ettim ilk hamileliğimde yaşadığım belirtileri yaşamışım. ben ikinci çocuk iki yıl bekledim. doktorum "sen bu konuyu kafaya çok takmışsın,stres yapmışsın, aslında hamileliğe hiçbir engel yok, bir tane çocuğun da var" dedi. ben de ondan sonra daha rahat oldum, durumu kabullendim, spora başladım bir ay sonra da bebeğim geldi

inşallah en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur.
hamile kalmayı beklemek çok zor ve stresli bir süreç. mümkün olduğunca rahat olun, stres yapmayın, kendinize bir uğraş bulun, spor yapın. stres hamileliğe büyük engel.

benimde okumadığım sayfa kalmadı.gün geçtikçe heyecanım arttı ve sonuç ne, yine kırmızılar. sanki ilk ay hemen olmalıymış gibi yada bikaç ay geçince hiç olmayacakmış gibi hem eşimi hemde kendimi kaç aydır yedim bitirdim.ovulasyon testlerimide atıyorum ve kendimi tutabildiğim kadar tutup gebelikle ilgili sayfalarıda okumamaya çalışacağım artık.yoksa stresten depresyona gircemmm

Çok doğru sen acmasaydin ben acicqktim konuyu 7 aydır bebek için uğraşıyoruz çok şükür hiçbir sağlık problemimiz yok bu ay doktor stresten bütün duzenini bozmussun dedi daha çok beklersin bu gidişle dedi yumurtlama duzenim regli döngüm hepsi değişti hep belirtiyi hamilelik sandım o yüzden kafamda bitirdim olursa zamanı rabbim biliyo o zamanı bekljcem

Selam kizlar bende bu bahsettiginiz durumlari her ay yasiyordum 1,5 yil boyle devam etti. Hamile kalmam imkansiz gibi gelmeyr baslamisti ama butun gecikmeler de insani büyük umutlara surukluyordu sonrasi husran tabiki. artik ovulasyon takibi yapmayi birakip adet biter bitmez obur adete kadar gunasiri birliktr oluyorduk isi sansa birakmamak icin. Ama tabiki yine husran. Sonra anneannemle dedem geldiler 1 ayligina yanima tabi misafir olunca cokda uzerine dusemedik. Haftada bir filan oluyordu. Hicte umudum yoktu adetim yine gecikti hic onemsemedim. O kadar calistik olmadi bu ay mi olacak gibi bir dusuncem vardi. Gecikmenin 9. Gunu anneannem cok israr etti test yapmam icin hic umudum yoktu yinede yaptim bir de ne goreyim kabak gibi cikmis cift cizgi. 8. Haftamdayim hala inanamiyorum. Bosuna o kadar strese girmisim amudada kalksan vakti degilse olmaz diyorlar ya aynen oyle. En umursamadigim ayda supriz yapti melegim. Sadece dua edin kizlar rabbim biliyor vericegi zamani inanın. Insallah rabbim en kisa zamanda sizede yasatsin bu guzel duygulari. Allahim gonlunuze gore versin.

hayirli olsun canim biz ne yaparsak yapalim rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor gerisi yalan.kafada rahat olunca oluyor iste darisi bana diyorum

Dusunmemem gerektigini biliyorum ama dusunmeden nasil duracagimi bilmiyorum telefonu elime alinca hemen biseyler arastiriyorum, takvime bakinca hemen gunleri sayiyorum,bos durunca kendimi dinliyorum yada ne okuyabilirim diye dusunuyorum, market alisverisim bile degisti kuruyemis yada kurumeyveler falan alip duruyorum.galiba kafayi yiyorum bunlari kafamdan nasil atacagimi hic bilmiyorum

Çok doğru yaziniz. Mesela ben bop bebis topigine uyeyim ve o kadar çok calistim ki bebek olsun diye. Çok yiprandim
En sonunda kendime söz verdim görmedim topoge ve hiçbirşey yapmadım ne ilişki için çaba ne kür ne başka birşey ve iki ya kalmadan hamilelik mujdemle geri döndüm topige. Dilerim herkes saglikla bebeğini kucaklar.

Rubii kendinebir mmeşgale bul. Düşünme kafani dagit. Ben bu şekilde hamile kaldim.simdi oğlum 15.ayin içinde ve ikinci için karar aldık

bu konu çok güzel olmuş. bende galiba stresten adet düzenimi bozdum 28 günde 1 olurdum 31. günde oldum. bilmiyorum testte yapamamıştım belkide kimyasal gebelik yaşadım çünkü adetme 1 hafta kala lekelenmem oldu doktora gittim rahim duvarım baya kalınlaşmış dedi bu ay hamile olabilrsin dedi. düşün yani kadın öyle deyince nsıl umutlanmayacaksın....

Rubii kendinebir mmeşgale bul. Düşünme kafani dagit. Ben bu şekilde hamile kaldim.simdi oğlum 15.ayin içinde ve ikinci için karar aldık
karapisso,canım önerin için çok saolll. nöbetli çalışma düzeni olan bir işimde var fakat kafamda sürekli takvim,ovulasyon zamanı,yenmesi gerekenler,mens zamanıma kaç gün kaldığı falan...gibi deli sorular varr ovulasyon zamanına doğru kendimi ya temizliğe yada mutfağa falan vermeliyim ki aklımdan çıksın, tabi çıkabilirse

gercekten beklemek zor bende adet gunumu bekliyorum olacakmi diye.belirtilere bakiyorum falan.ama adet gorebilirim diye cok kaptirmiyorum.ben gecen ay dusuk yaptim.hamilelik belirtilerinide biliyorum.sat daha cok var hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…