- 2 Temmuz 2020
- 104
- 79
- 28
- 33
- Konu Sahibi Masaldunyam
Arkadaşlar 10 aydır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamamistim artık niye olmuyor diye o kadar dert ettimki. Her ay ovulasyon takibi ve takvime bakıp bu ay çocuk olursa su ay doğarin hesabını yapıyordum. Birazda çevreden gelen sorular çocuk olmuyormu niye çocuk yok vs. İnat ettim o çocuk olacak diye. Rabbimin yazılı bir tarihi var elbet ama ben resmen inatlastim. O doktor bu doktor gezdim Dr bende sorun olmadığını esimde sperm hızı geriliği olduğunu söyledi ve o ay aşılama önerdi. Birazda Dr özel muayenesine yönlendirmeye çalıştı. Eşim guvenmeyip devlette sperm testi yaptırdı ve Dr cocugunun olmaması için hiçbir engel yok deyince biz iyice umutlandik.Gectigimiz ay defalarca çocuğum olmuyor diye kan verdim çeşitli hastanelerde. Ya aşılama ya normal temmuzda hamile kalacaktım o kadar inat ettimki..
Ve sonuç çocuğum olmuyor diye kan verdiğim hastanelerden sonucum çıkmadan hamile olduğumu öğrendim ve verdiğim kanlarda hamile olduğum ortaya çıktı
Aynı ay hamile olduğum için hastaneye gittim betam 603 ve evet artık hamileydim
İnternette araştırma yaparken öğrendim ki beyanın en az yuzde 60-70 yükselmesi gerekiyor benimki 878 olmuştu
Şimdi aynı ay içinde 48 saatte bir kan vermem gerekiyordu öyle bir kaybetme korkusu yaşadım ki sabah uyanır uyanmaz bebeğime birşey mi oldu diye kan vermek için koşturmak istiyodum
Günlerce fındık fıstık yedim sırf betam yükselsin onu gorebiliyim diye çünkü kese vs hicbisey yoktu
Bir gün hafif kanamalarla hastaneye kaldirildim ve kanamalarim hastanede arttı
Dr lar bile ne olduğunu anlayamadilar saatlerce kendi aralarında gelip gittiler ve heterotopik gebe oldugum anlaşıldı
Yani hem içte hem dışta gebelik var
Rahimde olanda durmadan kanıyordu
Ve ikisini birden sonlandirdilar
Aynı ay içinde hem kısır yaptım kendimi hem gebe hem de kaybettim
Şimdi hala kan veriyorum kollarım delik deşik
Yükselsin diye ugrastigim beta HCG değerinin düşüşünü bekliyorum sıfırlanmasıni izliyorum
Diyeceğim o ki Rabbimin yazdığından öte yazılı bir tarih yok siz ne kadar isterseniz isteyin Rabbimin yazdığı tarihte olacak o bebekler...
Eğer bu tarz yazılar sizi etkiliyorsa okuyup kafanızda kurmayın ben çok okudum..
Kafanızı ve kendinizi rahat bırakın artık!!
Ve sonuç çocuğum olmuyor diye kan verdiğim hastanelerden sonucum çıkmadan hamile olduğumu öğrendim ve verdiğim kanlarda hamile olduğum ortaya çıktı
Aynı ay hamile olduğum için hastaneye gittim betam 603 ve evet artık hamileydim
İnternette araştırma yaparken öğrendim ki beyanın en az yuzde 60-70 yükselmesi gerekiyor benimki 878 olmuştu
Şimdi aynı ay içinde 48 saatte bir kan vermem gerekiyordu öyle bir kaybetme korkusu yaşadım ki sabah uyanır uyanmaz bebeğime birşey mi oldu diye kan vermek için koşturmak istiyodum
Günlerce fındık fıstık yedim sırf betam yükselsin onu gorebiliyim diye çünkü kese vs hicbisey yoktu
Bir gün hafif kanamalarla hastaneye kaldirildim ve kanamalarim hastanede arttı
Dr lar bile ne olduğunu anlayamadilar saatlerce kendi aralarında gelip gittiler ve heterotopik gebe oldugum anlaşıldı
Yani hem içte hem dışta gebelik var
Rahimde olanda durmadan kanıyordu
Ve ikisini birden sonlandirdilar
Aynı ay içinde hem kısır yaptım kendimi hem gebe hem de kaybettim
Şimdi hala kan veriyorum kollarım delik deşik
Yükselsin diye ugrastigim beta HCG değerinin düşüşünü bekliyorum sıfırlanmasıni izliyorum
Diyeceğim o ki Rabbimin yazdığından öte yazılı bir tarih yok siz ne kadar isterseniz isteyin Rabbimin yazdığı tarihte olacak o bebekler...
Eğer bu tarz yazılar sizi etkiliyorsa okuyup kafanızda kurmayın ben çok okudum..
Kafanızı ve kendinizi rahat bırakın artık!!