• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi çok sevin. O zaman her şey sizi sever :)

pearlpearl

🌿
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.195
1.220
333
Her şey kendimizi sevmekle başlarmış. Ben bunu öğrendiğim zaman şaşırmadım aslında. Çünkü insan kendini severse mutluluğu hak ettiğini düşünür. Buna inanır ve tüm istediklerini gerçekleştirme gücünü bulur kendinde.
Sevgi frekansını yaymaya kendimizden başlamalıyız. Sonra her şeyi sevmeli ve bizimle oldukları için şükretmeliyiz. :16: O zaman bu güzellikler bize kat kat fazlasıyla gelir. Çünkü sevgi ve şükretmek bir araya gelince inanılmaz bir bağ oluşur ve bu frekans çevreye, evrene yayılır. Bizi mutlu edecek her şey bize akar. :34:

Her zaman güzellikleri hak ettiğinize inanın. Sevin kendinizi ve şükredin. Elinizde olmayan bir şey için bile 'sizinle olduğu için şükredin.' Size gelecektir. Merak etmeyin bizzat denenmiştir. :34::34::34::34:

kendini sevmeyen, değer vermeyen, hayattan zevk almayan insan bunları karşısındakine de veremez... ben aksi, mutsuz insalarla aynı ortamda bulunamıyorum bile...oyle bir enerji yayıyorlar ki etrafa etkilenmemek mümkün değil....

Bu benim hayat felsefemdir. Önce kendimi severim değer veririm ki karşımdakilerde beni sevsin ve değer versin...

Back