Kendinize ait olmayan tuvaleti (WC) kullanabiliyormusunuz?

ellendesegeneres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
82
1
Arkadaşlar merhaba;

Aranıza yeni katıldım ve ilk mesaj ilk konum.

Benim biraz rahatsızlığım var.Temizlik takıntısı diyelim.

Kendi evimin dışında herhangi bir yerdeki tuvaleti kullanmakta sıkıntı yaşıyorum.Acayip huylanıyorum ve başka bir wc yi kullanmak zorunda kaldıysam kafama takıyorum.Mesala en yakın arkadaşımın evindeki tuvaleti kullanana kadar klozet kapağını defalarca bulabildiğim deterjan yada onun gibi ne varsa silip , üzerine tuvalet kağıdı serip o şekil oturuyorum.Ki bu en yakın arkadaşımın evindeki tuvalet.Birde umumi tuvaletler var ki benim için çok zor birşey.Gitmemek için tuvaletimi tutuyorum.Bir yerde okumuştum idrarın tutulması böbreklere zarar veriyormuş.Çok huylanıyorum.

Benim durumumda olan var mı birde bu salak takıntıdan kurtulan var mı?

okuldaki wc'ye giremezdim, ki uzak semtlerdeydi evim ve okulum. kaldı ki girmek zorunda kaldım, off, off... aynı sorunu olan arkadaşlarımdan biri böbrek hastalığına yakalanınca tüm wc ler evim oldu diyebilirim:) arkadaşımın aşabildiğini görünce ve tabii ki hastalık korkusuyla oldu diyebilirim benim de aşabilmem.

bu arada idrarı tutmanın yanı sıra, tuvalete gitmek zorunda kalmamak için su da içilmediği için (yeterince) sorun daha da büyüyor demişlerdi o zaman.

bir de ne var, sokakta giydiğim pantolonun paçaları falan asla evde kanepeye koltuğa değdirmem. ufak da olsa etkili bir çözüm bence, insanın içi rahat ediyor. ayrıca şimdi marketlerde falan bile klozet kağıtları satılıyor, minik ambalajda çantada taşıyabilmen için. hem artık klozet tuvaletler çoğaldı, tabii ki değmemek kaydıyla kesinlikle çok daha temiz bence.

Lisedeyken daha kötüydüm.Bizim okulda alaturka wc yoktu alafranga vardı mecburen giderdim ama hiçbirkere değmedim kapağa.Ama musluğu bile yaa başkalarına yada elime selpak geçirir öyle açardım.

Neyseki artık o kadar değilim.Lisedeyken yine mesela arkaşımda kalmaya giderdim yada kuzenimde bazen benden başka misafirlerde olduğu için yeterli yatak kalmazdı mecburen tek yatakta 2 kişi yatmak zorunda olduğum günler oldu.Yine, yeni, yeniden huylandım.

Neyseki artık bunuda aştım.Universitede yurtta haliyle bunu aşıyor insan.Aynı yatakta arkadaşım filan olan biri ile artık huylanmadan uyuyabiliyorum..

Yani buda bir başarı sonuçta...

Annemden kalan bir durum bu.Annem küçükken okulda tuvalete girmeyin derdi,yolculukta tuvaletim geldi demeye çekinirdim.Kızardı..
Şimdi daha rahatım,birinin evindeysem tutarım kendimi.tutamıyorsam da ıslak mendille silip tuvalet kağıdıyla otururum.
Dışardada malesef ayakta yapıyorum.
İdrar tutma o kadar zararlı bir şey ki ben bunun bedelini ödemeyi göze alamıyorum malesef.Bu sebeplede asla kızıma bu yönde tembihim olmayacak.Temizliğini bildikten sonra girsin tuvalet ihtiyacını karşılasın.

Annemden kalan bir durum bu.Annem küçükken okulda tuvalete girmeyin derdi,yolculukta tuvaletim geldi demeye çekinirdim.Kızardı..
Şimdi daha rahatım,birinin evindeysem tutarım kendimi.tutamıyorsam da ıslak mendille silip tuvalet kağıdıyla otururum.
Dışardada malesef ayakta yapıyorum.
İdrar tutma o kadar zararlı bir şey ki ben bunun bedelini ödemeyi göze alamıyorum malesef.Bu sebeplede asla kızıma bu yönde tembihim olmayacak.Temizliğini bildikten sonra girsin tuvalet ihtiyacını karşılasın.

gerçekten zor.

Son düzenleme:
aynen annem sayesinde böyle oldum ilkokuldan beri okuldaki tuvaletlere girme diye diye beni bu hale getridi
mesela ilk kez birinin evine gidiyorsam kesinlikle giremem wc ye
ben ünversitede yurtta kalırken neler çektim ahhh ahhh

oy oyyy neler cektim ben bu konuda umumi tuvaletleri ancak turkiyeye izine giderken 1 veya en fazla iki defa kullanirdim iki gunluk yol boyunca ..
bu hastalik bende cocukluktan beri vardi baska evlerdede asla giremezdim ama hamile kaldim isin boyutu degisti hele su son iki aydir deliriyorum evden cikiyoruz magzaya varmadan geliyo magzada giriyorum alisverisim bitiyo daha magzadan cikmadan tekrar geliyo ...
o nedenle cantamda surekli klozetlere takilan posetlerden var hemde baya ucuz 100 tanesi 5 euro filan onlardan tasiyorum .. tuvalete atilabilen islak mendillerden tasiyorum boylelikle bu sorunu baya bi astigimi dusunuyorum
ama sadece tuvalet sorunu degil bendeki
apartmanimin merdivenlerini cikarken demirlere tutunmamaya calisirim asansor dugmelerini kullanirken tiksinerek dokunuyorum hep aklimdaa acaba kimlerin elleri degdi dusuncesi oluyor ..
ve surekli el yikama hastaligim var
bilmiyorum kimine gore bu cok guzel bi sey kimine gorede psikopoatlik
ama ben halimden memnunum acikcasi
bilmiyorum etkisi varmi ama ben basak burcuyum tanidigim butun basaklarda var bu davranislar ..

Yorumda bulunan herkese tşkler..

Valla bizdeki durumun adı OKB imiş.Yani obsesif kompalsif bozukluk.Türkçesi TAKINTI hastalığı.

Ben 1 yıldır psikiyatrıste gidiyorum bunun için.İlaç kullandım ve psikoterapi gördüm.İlaçların çok faydası var.Ama işin büyük bir kısmı sizde bitiyor.

Ben evvelden dediğim gibi yakın arkaşlarımın tuvaletini, duşunu nede giysilerini kullanırdım ama artık bunları yapabiliyorum.Mesala yakın arkadaşımın evindeki tuvaleti hiçbir kere silmeden nede üzerine birşey sermeden kullanabiliyorum.Sonra pjima elbise gibi giysileri artık kullanabiliyorum.Sonra temiz otellerin wclerini oturabiliyorum.

Ama sık sık kullanılan umumi wclerde hala rahat değilim ama bu okadar da anormal değil bence..

Bu kadarı benim için yeterli şimdilik.

ben kullanamıyorum bilmiyorumkismile

en yakın örnek bugün saat sabah 10:00 dan akşam yediye kadar dışardaydım ve hiç wc kullanmadım..

malesef giremiyorum dışarda :2:

ben kullanamıyorum bilmiyorumkismile

en yakın örnek bugün saat sabah 10:00 dan akşam yediye kadar dışardaydım ve hiç wc kullanmadım..

malesef giremiyorum dışarda :2:

evvelden dışarda hiçbir şekilde giremzdim ama şimdi giriyorum.Güzelce siliyorum birde yanımda dezenfektan var.Onu sıkıyorum klozet kapağına ondan sonrada oturup işimi hallediyorum.allahtan kadınlar tuvaleti pis olmuyor.yani anotomik açıdan bizler işimizi oturarak yapmak zorunda olduğumuz için kimse tutupta klozet kapağını sulamıyor..

bilmiyorum belki sulayan vardır...

bende alafranga tuvalet kullanamıyorum,hele evimin dışındaki alaturka tuvalatlere bile mecbur kalmadıkça yani çok sıkışmadıkça gidemiyorum.Hele birde alafranga kullansaydım her biyere gidişimde yanımda çamaşır suyu taşırdım :roflol:

bende alafranga tuvalet kullanamıyorum,hele evimin dışındaki alaturka tuvalatlere bile mecbur kalmadıkça yani çok sıkışmadıkça gidemiyorum.Hele birde alafranga kullansaydım her biyere gidişimde yanımda çamaşır suyu taşırdım :roflol:

canım uzun bir süre sonra mesanende problemler yaşabilirsin.mesanen , ilerki zamanlarda dolduğu zaman içinde biriken idrarı dışarı atmakta zorlanabilir.Çünkü sürekli basınc altında olan kaslar zamanla kasılma kabiliyetlerini kaybederler ve idrarı atamayacak noktaya gelirler.O zaman mecburen idrar yoluna sonda takılıp tuvaletini yapabilirsin.

Bence hijyenik önlemi aldıktan sonra oturmakta zarar yok.Hem daha rahat oluyor...bilmiyorumkismile

Tutmam uzun vadede daha zararlı...

bende edemiyorum ne küçüğümü ne büyüğü okulda da yapmazdım şişerdi karnım babamdan çok fırça yemişimdir bu yüzden ama yapamıyorum işte:sinifsinif: şehirdışına gideriz küçüğümü mecbur yaparım ama büyğümü yapmam 3-4 gün kalırım yapmadan zaten kabız olduğumdan alışkınım

bende edemiyorum ne küçüğümü ne büyüğü okulda da yapmazdım şişerdi karnım babamdan çok fırça yemişimdir bu yüzden ama yapamıyorum işte:sinifsinif: şehirdışına gideriz küçüğümü mecbur yaparım ama büyğümü yapmam 3-4 gün kalırım yapmadan zaten kabız olduğumdan alışkınım

canım seni çok iyi anlıyorum ama tuvalete gitmezsen bağırsak tembelliğinden hayatın kararır.İnan bu kadar büyük bir sorun değil.ilk başlarda bende senin gibiydim ama zamanla üstesinden geliyorsun.yani git pis tuvalete otur da demiyorum sakın ama bunun önlemini alabilirsin , eczanelerde sprey şeklinde antibaktariyel ve antiviral spreyler var.Al onlardan klozet kapağına sık birazcık bekle ve sonra kurula.En sonundada rahat rahat işini yap.Hatta al eline dergi filan oku.Çok keiyfli :)

Bir de bu takıntıdan kurtulmak istiyorsanız işe en yakın arkadaşlarınızın giysilerini giymekten başlayın.Yani ne biliyim ödünç alın bir kereliğine ve giyin.Yaşadığınız korkuyu tahmin edebiliyorum ama sakın sakın bu korkuyu bastırmaya veya geçiştirmeye çalışmayın.Arkadaşınızın aidsli, hepatit b li, veya dünyadaki tüm bulaşıcı hsatlıklara sahip olduğunu hayal edin.

Yani başkasının kirini etnizde kemiğinizde hissedin.Hayal edin.ne bileyim havlusunu kullanın, aynı yatakta yatın , giysilerini giyin.Sakın sakın kendinizi temizlemeye kalkışmayın..

İlk başlarda bunu yapmak çok zordur ama göreceksiniz ki zamanla hissetiğiniz korku azalacak.Ve zamanla bu durum sıradan bir olay haline gelicek işte o zaman bu anormal tiksinme durumu yani hastalık kapma takıntısını yenebilirsiniz...

Unutmayın mesaneniz ve bağırsaklarınızdan sadece bir tane var.Değerini bilin.

Son düzenleme:
az öncede lezbiyenlik takıntını okudum çok ilginç geldi bi sonucada varamadım öylemisin değilmisin. bu takıntın ilginç değil ama bu kadar çok takıntının olması yine ilginç geldi ellendesegeneres akannehir

X