G
aynı şeyler benim içinde geçerli.. ben elimden geldiğince karşımdaki insana yardımcı olmaya çalışıyorum her zaman yanlarındayım benim bir işim olsa hepsinin bir bahanesi hazır.. iyi niyetimden dolayı çok kullanıldımda diyebiliriz..:1shok: hasta bile olsam koşuyordum hemen..Kendinizde eksik gordugunuz yonleriniz nedir?
Ben baslayayim;
1- bazen cok saf oluyorum, insanlarin dediklerine %100 dogruymus gibi bakiyorum, herkesi kendim gibi saniyorum.
2- moralimi cabuk bozuyorum
3- bir insana hakketiginden fazla deger verebiliyorum, bunu ise cok sonra, kazigi yedikten sonra farkedebiliyorum, olayın disinda cikmam gerekiyo gormem icin
bu yonlerimi duzeltmem lazim
aşırı şüpheciyim bazen paranoyaklık derecesinde,olaylar karşısında çabuk sinirlenip çabuk sönebiliyorum,biraz daha sabırlı ve tutarlı olmak isterdim,kin tutabilmek isterdim,sinirlenince bu kadar çok kalp kırmamak isterdim:1no2:
Fazla iyi niyetli olduğumdan,iyi niyetimin insanlar tarafından kullanılması beni üzüyor.Bazende hayır demem gereken yerde hayır olmaz diyemiyordum.Ama artık yavaş yavaş hayır demeyi öğrendim.40 yaşından sonra.
bende safım biraz, herkesi kendim gibi sanıyorum, çok çabuk güvenip çok fazla değer veriyorum herkese ve bu yüzden de insanlarla ilişkilerimde hep zararlı çıkan, yara alan ben oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?