kendinizde eksik gordugunuz yonleriniz neler

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Kendinizde eksik gordugunuz yonleriniz nedir?
Ben baslayayim;

1- bazen cok saf oluyorum, insanlarin dediklerine %100 dogruymus gibi bakiyorum, herkesi kendim gibi saniyorum.

2- moralimi cabuk bozuyorum

3- bir insana hakketiginden fazla deger verebiliyorum, bunu ise cok sonra, kazigi yedikten sonra farkedebiliyorum, olayın disinda cikmam gerekiyo gormem icin

bu yonlerimi duzeltmem lazim

o kadr çok warki nerden başlasam bilmiorum doğrusu.bende bazılarına hakettiğinden fazla değer veriyorum.meğerse değmezmiş.ben 5 adım atarken herkes bana 1 adım atıo.inanıorum güveniorum seviyor diorum ama yanılıorum.

Hemen herşeye üzülür ağlarım. Hemen kalbim kırılır. Bu yüzden biraz acımasız olmak isterdim. Ve biraz daha akıllı.(Ben biraz fazla safımda)

Kendinizde eksik gordugunuz yonleriniz nedir?
Ben baslayayim;

1- bazen cok saf oluyorum, insanlarin dediklerine %100 dogruymus gibi bakiyorum, herkesi kendim gibi saniyorum.

2- moralimi cabuk bozuyorum

3- bir insana hakketiginden fazla deger verebiliyorum, bunu ise cok sonra, kazigi yedikten sonra farkedebiliyorum, olayın disinda cikmam gerekiyo gormem icin

bu yonlerimi duzeltmem lazim
aynı şeyler benim içinde geçerli.. ben elimden geldiğince karşımdaki insana yardımcı olmaya çalışıyorum her zaman yanlarındayım benim bir işim olsa hepsinin bir bahanesi hazır.. iyi niyetimden dolayı çok kullanıldımda diyebiliriz..:1shok: hasta bile olsam koşuyordum hemen..
ama yok öyle artık akıllandım..sengözlerimebaksanab yine her zamanki gibi yardımcı oluyorum insanlara ama artık kendimden ödün vermeden.. ne yapalım yaşadığın devre ayak uyduracaksın birileri tepene çıkmasın diye...tatlicadiarzu

kişilere çok fazla tepki göstermediğim için çok çabuk üzülüp yalnız kaldığımda ağlıyorum.. çok temiz kalpliyim insanların kötü yanlarını göremiyorum çoğu zaman.. çok sevip gerektiğinden fazla ilgi gösterdiğim ve sonra hayal kırıklığına uğratıldığım oldu.. çok yıprattı bu tür olaylar beni... ve bazen başarmalıyım dediğim şeylerin sonu olumsuz oluyor..
bi şekilde bişeyler yüzümü güldürür her zaman, iyilikle yola çıktığımdan ama hayatta daha güçlü olmak gerekiyor..!!!!

bende daha güçlü olmak isterdim.

Fazla iyi niyetli olduğumdan,iyi niyetimin insanlar tarafından kullanılması beni üzüyor.Bazende hayır demem gereken yerde hayır olmaz diyemiyordum.Ama artık yavaş yavaş hayır demeyi öğrendim.40 yaşından sonra.

bende safım biraz, herkesi kendim gibi sanıyorum, çok çabuk güvenip çok fazla değer veriyorum herkese ve bu yüzden de insanlarla ilişkilerimde hep zararlı çıkan, yara alan ben oluyorum.

aşırı şüpheciyim bazen paranoyaklık derecesinde,olaylar karşısında çabuk sinirlenip çabuk sönebiliyorum,biraz daha sabırlı ve tutarlı olmak isterdim,kin tutabilmek isterdim,sinirlenince bu kadar çok kalp kırmamak isterdim:1no2:

aşırı şüpheciyim bazen paranoyaklık derecesinde,olaylar karşısında çabuk sinirlenip çabuk sönebiliyorum,biraz daha sabırlı ve tutarlı olmak isterdim,kin tutabilmek isterdim,sinirlenince bu kadar çok kalp kırmamak isterdim:1no2:

Aynı şeyler benim içinde geçerli..

hiç kiimseyi kıramıyorum başkaları üzülmesin diye hep ben üzülüyorum

çok fazla alttan alırım

hayır demesini bilmiyorum

ağlayamıyorum

Fazla iyi niyetli olduğumdan,iyi niyetimin insanlar tarafından kullanılması beni üzüyor.Bazende hayır demem gereken yerde hayır olmaz diyemiyordum.Ama artık yavaş yavaş hayır demeyi öğrendim.40 yaşından sonra.

aynı beni anlatmıssın canım

gelecekkorkusu demişki (Kendinizde eksik gordugunuz yonleriniz nedir?
Ben baslayayim:KK66:

1- bazen cok saf oluyorum, insanlarin dediklerine %100 dogruymus gibi bakiyorum, herkesi kendim gibi saniyorum[COLOR="teal[COLOR="Blue"]"].(aynen)[/COLOR[/COLOR]]
2- moralimi cabuk bozuyorum(aynen)

bu yonlerimi duzeltmem lazim[/QUOTE](aynen)

Rol yapabilmeyi çok isterdim.
Ne yazıkki bu dünyada bazı işlerin tıkırında yürümesi için , nabza göre şerbet vermek , iyi rol yapmak , kızarmadan bozarmadan vicdan yapmadan yalan söylemek , birilerine çok değer veriyormuş gibi görünüp içten içe bunu bencillikle sırf kendin için yapabilmek gerekiyor.
İnsanda öbür dünya korkusu ve insan olmanın getirdiği vicdan olunca bunları yapamıyor ve günümüz dünyasında üzüldüğünle kalıyor sadece..

nerem tam ki tatlicadiarzu
şimdi hepsini yazmaya kalksam 40 sayfa tutar kafamçokkarıştı

a.gif
s.gif
k.gif
e.gif
r.gif
i.gif
m.gif
m.gif

bende cok kavkaciyim hep elestiriyorum kendimi olaylarin ustune siddetle gidiyorum kirici oluyorum ama nerden kaynaklandigin bilemiyorum acaba diyorum acaba gecmiste yapmak istediklerimi yapamadigimdanmi kaynaklaniyor ne .. kendimi bu konuda kiniyorum acikcasi

bende kendim sanırım herkesi ama sevemediğim bir insanıdA asla sevemiyom ne yapsamda mutlaka bir hatasını yakalıyorum sonunda.....

bende herkesi kendim gibi zannediyorum ve güveniyorum.
aşırı sinirliyim az daha uysal olabilirdim..

bende safım biraz, herkesi kendim gibi sanıyorum, çok çabuk güvenip çok fazla değer veriyorum herkese ve bu yüzden de insanlarla ilişkilerimde hep zararlı çıkan, yara alan ben oluyorum.

sana katılıyorum oyuzden guclu olmak ısterdım bıde sulu gozluyum bıraz ohuyumuda sevmıyorum hıc

Biraz rahat bi insan olmak isterdim daha çok..Yani herşey derli toplu olacak,herşey yerinde ve simetrik olacak,ev işi,bulaşık,çamaşır hengamesi olmayacak gibi.
Ne vardı vur kapıyı çık gez dolaş yapabilen hatunlardan olsaydım:)

X