Kendinizde dönüştürdüğünüz özellik/ özellikler var mı?

sasifelekcikmazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
3.371
9.918
Merhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.

Yaşla bazı şeyler de oturuyor.
-önceden uçarıydım, şimdi sakinim
-önceden takıntılıydım, şimdi umrumda değil
-önceden elalemciydim, şimdi kendim içinci.
Bunlar bazıları.

Çok mükemmelliyetçiydim. Hayatı kendime zindan ederdim. Ya mükemmel olsun ya da olmasın modunda yıllarımı yedim. İşin özünü kaçırdığımı farkettim. Şimdi olduğum halimle yeterliyim bilinciyle yaşıyorum ve çok daha mutluyum.

Eskiden benimle arkadaş olanların asıl niyetini anlamıyordum. Anlasamda bana ne kadar zarar verdiklerini farketmiyordum. Bişey olmaz diyerek kendimi 2. plana atıyordum arkadaşlık devam etsin diye. Ama artık kendimi düşünüyorum o kişiden hoslanmadiysam yaptıklarına katlanmak zorunda değilim.
Bı de artık daha sakinim. Herkese laf anlatmaya çalışmıyorum

Merhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.
Pembik gelindim. Toksik ilişkilerin en toksitini yaşardım sonrasında değiştim. Herkese resti çektim kendime çeki düzen verdim. Kimseye eyvallah etmedim

X