- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
- Konu Sahibi Fenobarbital
-
diyet ve spor.biraz kilo fazlam var
kaç cm?Boyum kısa.
dalgalı kullanabilirsin.Saçlarım seyrek
zaten ameliyat olacakmışsın.burnum büyük
merhaba kızlarr sorun kendimi hiç beğenmemem ve sevmemem. Ne gitsem yakışmaz biraz kilo fazlam var ama çok değil esasen yani sorun kiloda değil. Boyum kısa. Sonuç olarak yakıştıramıyorum yani. Saçlarım seyrekburnum büyük estetik olucam 4 ay içinde onun için ama bakalım ne olacak
Biliyorum bir kadının kendinç sevip beğenmesi birtek fiziksel özelliklerle değildir ama ben bunu başaramadım. Toplumda güzel kadınlar hep daha şanslı, kısmetli. Bense bu gidişle hep yalnız kalıcamKıskanmıyorum ama keşke bende biraz daha hayatla barışık olabilseydim.
diyet ve spor.
kaç cm?
dalgalı kullanabilirsin.
zaten ameliyat olacakmışsın.
valla çok güzel bişey bu keşke beni de öle zannetselerKendime saygım ve güvenim kalmadı resmen :/ 25 yaşındayım ama bir ortamda beni liseli falan sanıyorlar hep.
Kendime saygım ve güvenim kalmadı resmen :/ 25 yaşındayım ama bir ortamda beni liseli falan sanıyorlar hep.
İşte yani zayıflasamda çok öyle güzel olmuyorum
Yani bi ortamda en görünmez kişilerden biriyim.
Dediğiniz gb fikrimi söylesem sesim bile duyulmaz. Üniversitede sevdiğim tanıdığm arkadaşlarım vardı en azından şimdi iş hayatına başlarken en çokda bundan korkuyorum. Yalnız kalıyorumGörünmez olman çok normal. Güzel kadınlar değil kendine güvenen, ortama neşe saçan kadınlar bir toplulukta öne çıkarlar. Sen kendine o kadar güvenmiyorsun ki muhtemelen topluluk içinde konuşurken sesin bile duyulmuyordur. Senin gibi bir kuzenim var ordan biliyorum, hayalet gibi hatun.
31 yaşındayım hala liseli sanıyorlar beni ve bu benim için çok güzel bişey, bundan neden rahatsızlık duyuyorsun?
Dediğiniz gb fikrimi söylesem sesim bile duyulmaz. Üniversitede sevdiğim tanıdığm arkadaşlarım vardı en azından şimdi iş hayatına başlarken en çokda bundan korkuyorum. Yalnız kalıyoruminsanlar benim yaşımdayken aile kuruyor ben hala ergenlik dönemi problemlerimleyim. Hayata yenik başlamak çok zor. İi bir çocukluk geçirmedim belkide bilmiyorum. Çoğu zaman evden çıkmak bile istemiyorum veya kutlama gb şeylere katılmak istemiyorum tedirgin oluyorum. Şuan da mesela önümde bir uzmanlık sınavı var ve çalışmam gerekirken ben oturup, şanssızım ve birçok insanın yaşadığı mutlulukşarı hiç yaşayamayacağm diye düşünüp üzülüyorum.
İşte yani zayıflasamda çok öyle güzel olmuyorum
Yani bi ortamda en görünmez kişilerden biriyim.
Aynen hazırlanmaya çalışıyorum. Hiç konsantre değilim ama malesefMerak ettim de tusa mi hazirlaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?