Sorun cünkü araba ve üst degisimi istemiyor hemen agliyor catlatiyo kendini baska yasayan anneler varmi diye paylastim burayaBunlara niye bir sorunmuş gibi çare arıyorsunuz?
Tamam anladim canimda bir cocuk hicmi durmaz bügün disarda dolastirdim yürüdü felan hersey iyi gel gelelim dönüste oto koltuguna binmek istemiyor cok agliyor diretiyo kendini binmemek icin normal bi durummu yani ne zaman gecer kiÇocuğunuz sizin aksine kendi kendine mahremiyet, vucut dokunulmazlığı algısını geliştirmiş çok fazla kafaya takılacak bir durum gibi durmuyor aksine iyi bişey. Anne babalar bunu çocuklarına öğretmeye çalışır normalde siz kendini koruyan cocugu değiştirmeye çalışıyorsunuz biraz tezat bir durum.
Haberlerde görüyoruz en yakını bile insana neler yapabiliyor niye cocuk hoşlanmadıgı halde baskası tarafından ellensin öpülsün sevilsin ne gerek var?
Giydirirken vs ağlaması hoşnut olmaması da bana cok normal geldi çocuklarda genel bir tepkidir alt değiştirirken durmamak vs.
Siz olağan seyleri niye sorun gibi görüyorsunuz ki
Tamam anladim canimda bir cocuk hicmi durmaz bügün disarda dolastirdim yürüdü felan hersey iyi gel gelelim dönüste oto koltuguna binmek istemiyor cok agliyor diretiyo kendini binmemek icin normal bi durummu yani ne zaman gecer im inÇocuğunuz sizin aksine kendi kendine mahremiyet, vucut dokunulmazlığı algısını geliştirmiş çok fazla kafaya takılacak bir durum gibi durmuyor aksine iyi bişey. Anne babalar bunu çocuklarına öğretmeye çalışır normalde siz kendini koruyan cocugu değiştirmeye çalışıyorsunuz biraz tezat bir durum.
Haberlerde görüyoruz en yakını bile insana neler yapabiliyor niye cocuk hoşlanmadıgı halde baskası tarafından ellensin öpülsün sevilsin ne gerek var?
Giydirirken vs ağlaması hoşnut olmaması da bana cok normal geldi çocuklarda genel bir tepkidir alt değiştirirken durmamak vs.
Siz olağan seyleri niye sorun gibi görüyorsunuz ki
Vallahi bende anlamadim neden sorun bendemi cokmu üstüne düsüyorum ilk cocuk diye.iste oto kotuna binmek istememesi üst alt degisimi istememesi durmuyo agliyo hep özgür kalmak istiyor bunlar normalmi benmi sorun ediyorum cokGeçmiş konularınıza baktımda çocuğunuzu bi salsanızmı acaba ? Çocuğun her yaptığı hareketten şikayetçisiniz sürekli kendinize dert arıyorsunuz.
Niye sevsin, elini niye çekiştirsin birileri ya. Ne güzel işte.Güler eder ama oynamiyi da sever birilerile ama gel gelelim onun elinden tutup cekistireni kucaga aldilarmi sevmiyor 16 aylik daha
Evet durmayan durmuyor maalesef ki.Tamam anladim canimda bir cocuk hicmi durmaz bügün disarda dolastirdim yürüdü felan hersey iyi gel gelelim dönüste oto koltuguna binmek istemiyor cok agliyor diretiyo kendini binmemek icin normal bi durummu yani ne zaman gecer ki
Arabadan, üst değişiminden bahsetmiyorsunuz ki. Kendini elletmiyor, öptürmüyor falan diyorsunuz, bunlardan şikayetçisiniz. Bu anlayışı vermek lazım zaten çocuklara, siz tam tersi bozmaya çalışıyorsunuz.Sorun cünkü araba ve üst degisimi istemiyor hemen agliyor catlatiyo kendini baska yasayan anneler varmi diye paylastim buraya
Merhaba benim kızımda şuan kronolojik olarak 16 aylık ama erken doğumdan ötürü 14 aylık . Alt değişiminde eline oyuncak verip kandırıyorum . Kıyafet giydirmek gerçekten çok zor oluyor. Sürekli çorap topluyorum evden aile üyelerinin sevmesine kucağına almasına izin veriyor hatta iyice şımarık oluyor ancak dışarıda kimseye gitmiyor uzaktan gülmeyi el sallamayi tercih ediyor16 aylik oglum biri sevip eziyet ettilermi sevmiyor rahatsiz oluyor sizin bebeklerinizde öyle olan varmi güzel anneler 1 dakka enfazla birinin tutup temas etmesini hic sevmiyor gecici bi sürecmi aceba? Birde üst alt degisimi cok agliyor istemiyor birde kis ayi ceket felan giydirmek cileden cikariyo bizi
Benim bebeğim de 6 aylık 3,5 aylık olduğundan beri benden ve babasından başka kimseye gitmez dokundurtmaz asla sevdirmez biraz rahatsız edici bir durum aslında hiçbir yere gidemiyorsun çünkü16 aylik oglum biri sevip eziyet ettilermi sevmiyor rahatsiz oluyor sizin bebeklerinizde öyle olan varmi güzel anneler 1 dakka enfazla birinin tutup temas etmesini hic sevmiyor gecici bi sürecmi aceba? Birde üst alt degisimi cok agliyor istemiyor birde kis ayi ceket felan giydirmek cileden cikariyo bizi
ben gitmeye gidiyorumda misafirlige eziyet ettilermi sevmiyor elletmiyor kendine daha dogrusu bizede fazlasina kactikmi hemen sikiliyorBenim bebeğim de 6 aylık 3,5 aylık olduğundan beri benden ve babasından başka kimseye gitmez dokundurtmaz asla sevdirmez biraz rahatsız edici bir durum aslında hiçbir yere gidemiyorsun çünkü
Gercekten zor durum sadece üstünü degisip disari cikaracaz ama basiyo yaygarayi istemiyorMerhaba benim kızımda şuan kronolojik olarak 16 aylık ama erken doğumdan ötürü 14 aylık . Alt değişiminde eline oyuncak verip kandırıyorum . Kıyafet giydirmek gerçekten çok zor oluyor. Sürekli çorap topluyorum evden aile üyelerinin sevmesine kucağına almasına izin veriyor hatta iyice şımarık oluyor ancak dışarıda kimseye gitmiyor uzaktan gülmeyi el sallamayi tercih ediyor
Bence normal ya sıkıntıya gelemiyodur çocukben gitmeye gidiyorumda misafirlige eziyet ettilermi sevmiyor elletmiyor kendine daha dogrusu bizede fazlasina kactikmi hemen sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?