Güler eder ama oynamiyi da sever birilerile ama gel gelelim onun elinden tutup cekistireni kucaga aldilarmi sevmiyor 16 aylik dahaBenimkide zamaninda óyleydi
Pek hoslanmazdi samimiyetten kac yasida simdi hala soguk pek hoslanmaz
Normal gayette ger kisilik farkli
Oglumdan büyük 4 sasinda bi kiz arkadasi var kuzenimin kizi onla oynar ama onun öpmesine dokunmasina izin vermiyo hic temasi hic sevmiyorBen bebekliginden itibaren mahremiyetine dikkat ettim hep söyledim kimse görmesin falan diye, oğlum babası ve ben dışında kimsenin kucağına gitmez uzaktan güler geçer üç yasinda şimdi gayette iyi oluyor geçen hastanede birisi sevmeye kalktı gider misin sen yabancisin dedi iyi de yaptı milletin eli pis mı temiz mi niyeti ne neden dokunsunlar sevsinler ki gerek yok yani en iyisi boşver, iki halası var onları da çok sever mesela birinin yaşı yakın biri büyük ama oynatır onlara da sarılır kısa süreli, babaannesine dedesine amcasına daha mesafeli, seçiyor kendisi, sevmiyor minciklanmayi
ayni benimki gibi. Hic sevmezdi fazla samimiyeti. Kac yasina geldi ve hala hic hoslanmaz .òpen falan ilursada silerdi eliyle yúzúnú burustururak :)Güler eder ama oynamiyi da sever birilerile ama gel gelelim onun elinden tutup cekistireni kucaga aldilarmi sevmiyor 16 aylik daha
Kimse dokunmasin istiyor sadece ben ve babasini öper aradaNe kadar güzel işte kimse kimsenin çoçuğunu sevmesin. Hep kızıma derim kimseye sevdirme kendini bizler anneanne dedeler hariç. Ortam artık o kadar kötü ki kimse gözüyle bile sevmesin istiyorum kızımı.
Vallahi biri azbi siksin dokunsun cekistirsin basiyo yaygarayi birde üst degisimi berbat durumdayiz agliyor yirtiyor kendiniBen bebekliginden itibaren mahremiyetine dikkat ettim hep söyledim kimse görmesin falan diye, oğlum babası ve ben dışında kimsenin kucağına gitmez uzaktan güler geçer üç yasinda şimdi gayette iyi oluyor geçen hastanede birisi sevmeye kalktı gider misin sen yabancisin dedi iyi de yaptı milletin eli pis mı temiz mi niyeti ne neden dokunsunlar sevsinler ki gerek yok yani en iyisi boşver, iki halası var onları da çok sever mesela birinin yaşı yakın biri büyük ama oynatır onlara da sarılır kısa süreli, babaannesine dedesine amcasına daha mesafeli, seçiyor kendisi, sevmiyor minciklanmayi
O kadar ileri değiliz biz benimle problemi yok, sevdiği çocuklarla da oynar sıkılmayi sevmez, ne bileyim düzeyini siz bilirsiniz çok mu ileri düzeyde çocuk doktoruyla bı konuştunuz mu bu durumu daha doğru yonlendirebilirVallahi biri azbi siksin dokunsun cekistirsin basiyo yaygarayi birde üst degisimi berbat durumdayiz agliyor yirtiyor kendini
Benimkide gidiyo herkese ama is sevmeye kucak almaya geldimi basiyo yaygarayi insanlar diyor ne kadar kendini sevdirmeyen bi bebek üzülüyorumBenimkide 12ay kadar oyleydı
Çok hos bence
Sımdı sevgıyumagı herkese gıdıyor, bu daha rahatsız edici
Cocuk doktoruyla görüstüm normal diyor kisilik olarak öyledir diyor alt degisimindede bisilerle oyalayin diyor ama ne zamana kadar böyle sürer bilmiyorum cok yorucu birde sinir bozucu cok sabir istiyorO kadar ileri değiliz biz benimle problemi yok, sevdiği çocuklarla da oynar sıkılmayi sevmez, ne bileyim düzeyini siz bilirsiniz çok mu ileri düzeyde çocuk doktoruyla bı konuştunuz mu bu durumu daha doğru yonlendirebilir
Öncelikle millet ne derse desin üzülecek bı durum yok, sevmiyor çocuk istemiyor bu kadar basit kimseye dert anlatmaya gerek yok, alışır inşallah dert etme, sevdirmesin bu devir öyle sevdirme devri değil zaten, en iyisini yapıyor ben öyle alistirdim de kes at, millet sever herşeye yorum yapmayı boşverCocuk doktoruyla görüstüm normal diyor kisilik olarak öyledir diyor alt degisimindede bisilerle oyalayin diyor ama ne zamana kadar böyle sürer bilmiyorum cok yorucu birde sinir bozucu cok sabir istiyor
UzulmeBenimkide gidiyo herkese ama is sevmeye kucak almaya geldimi basiyo yaygarayi insanlar diyor ne kadar kendini sevdirmeyen bi bebek üzülüyorum
Güler eder ama oynamiyi da sever birilerile ama gel gelelim onun elinden tutup cekistireni kucaga aldilarmi sevmiyor 16 aylik daha
Oglumdan büyük 4 sasinda bi kiz arkadasi var kuzenimin kizi onla oynar ama onun öpmesine dokunmasina izin vermiyo hic temasi hic sevmiyor
Bunlara niye bir sorunmuş gibi çare arıyorsunuz?Benimkide gidiyo herkese ama is sevmeye kucak almaya geldimi basiyo yaygarayi insanlar diyor ne kadar kendini sevdirmeyen bi bebek üzülüyorum
Kesinlikle katılıyorum neden çocuğu öpsün bir başkası? Neden kucağına alsın ? Çocuk istemiyorsa istemiyordur. Sizde muhtemelen zorluyorsunuz ve ağlıyor bağırıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere mahremiyet diye birşey var umarım biliyorsunuzdur. Ben kızıma 2yaşından beri hergün anlatıyorum.Bunlara niye bir sorunmuş gibi çare arıyorsunuz?
Bilmiyor.mahremiyet diye birşey var umarım biliyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?