Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim benim sormak istediğim bir takım şeyler var. (Lütfen nazik olun) benim çok güzel giden 2 yıla yakın bir ilişkim vardı çokda mutluydum ama sürekli kendimi kandıran bir insan oldugum için sevgilimi aldattım ve çok pişmanım( aldatmak derken bir başka erkekle ilgili hayaller kurmak bu bizim için aldatmak) o da bunu bir şekilde ögrendi ben itiraf ettim daha doğrusu sonra tabi ayrıldık ama o çok dagıldı benden beklemiyordu (ben kendimi güvenilir ve kimseyi aldatmayan bir insan sanıyordum) sonra hayatının çok kötü bir dönemindeydi üstüne,ve askere gitmeye karar verdi neyse ben kendimi degiştirmek istiyorum onun beni asla affetmeyecegini biliyorum ama kendimi değiştireceğim yinede kendimi kandırmaktan nasıl kurtulabilirim ve herşeyi istedigim tarafa çekmekten yani alınganlık etmekten bahsediyorum ve çok üzgünüm gerçekten keşke yapmasaydım diyorum sevgilim ise ben birdaha sana nasıl güveneyim diyor haklı olarak,ben bunu kendime yediremem ve sürekli gözüm arkada gezemem seni ne kadar sevsemde diyor neyse bekliyorum cevaplarınızı((