Kendini kandırmak:(

beherglas

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
4
0
Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim benim sormak istediğim bir takım şeyler var. (Lütfen nazik olun) benim çok güzel giden 2 yıla yakın bir ilişkim vardı çokda mutluydum ama sürekli kendimi kandıran bir insan oldugum için sevgilimi aldattım ve çok pişmanım( aldatmak derken bir başka erkekle ilgili hayaller kurmak bu bizim için aldatmak) o da bunu bir şekilde ögrendi ben itiraf ettim daha doğrusu sonra tabi ayrıldık ama o çok dagıldı benden beklemiyordu (ben kendimi güvenilir ve kimseyi aldatmayan bir insan sanıyordum) sonra hayatının çok kötü bir dönemindeydi üstüne,ve askere gitmeye karar verdi neyse ben kendimi degiştirmek istiyorum onun beni asla affetmeyecegini biliyorum ama kendimi değiştireceğim yinede kendimi kandırmaktan nasıl kurtulabilirim ve herşeyi istedigim tarafa çekmekten yani alınganlık etmekten bahsediyorum ve çok üzgünüm gerçekten keşke yapmasaydım diyorum sevgilim ise ben birdaha sana nasıl güveneyim diyor haklı olarak,ben bunu kendime yediremem ve sürekli gözüm arkada gezemem seni ne kadar sevsemde diyor neyse bekliyorum cevaplarınızı:KK43:((

Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim benim sormak istediğim bir takım şeyler var. (Lütfen nazik olun) benim çok güzel giden 2 yıla yakın bir ilişkim vardı çokda mutluydum ama sürekli kendimi kandıran bir insan oldugum için sevgilimi aldattım ve çok pişmanım( aldatmak derken bir başka erkekle ilgili hayaller kurmak bu bizim için aldatmak) o da bunu bir şekilde ögrendi ben itiraf ettim daha doğrusu sonra tabi ayrıldık ama o çok dagıldı benden beklemiyordu (ben kendimi güvenilir ve kimseyi aldatmayan bir insan sanıyordum) sonra hayatının çok kötü bir dönemindeydi üstüne,ve askere gitmeye karar verdi neyse ben kendimi degiştirmek istiyorum onun beni asla affetmeyecegini biliyorum ama kendimi değiştireceğim yinede kendimi kandırmaktan nasıl kurtulabilirim ve herşeyi istedigim tarafa çekmekten yani alınganlık etmekten bahsediyorum ve çok üzgünüm gerçekten keşke yapmasaydım diyorum sevgilim ise ben birdaha sana nasıl güveneyim diyor haklı olarak,ben bunu kendime yediremem ve sürekli gözüm arkada gezemem seni ne kadar sevsemde diyor neyse bekliyorum cevaplarınızı:KK43:((
Son pişmanlık fayda etmez bence.

Ben anlamadım , sizin kafanızın içindekini nasıl fark ediyor ki ?
Siz mi vicdan yapıp itiraf ettiniz ?
Bir de bu başka erkeklerle hayalden kastınız ne tam olarak ? Gelecek mi, cinsellik içeren bir hayal mi nasıl bir şey yani ?

Senin erkek arkadaşınla kuramadığın hayalleri, yaşayamadıklarını, başkalarıyla kurmaktansa..
Git hayallerindeki kişiyi bul onunla beraber ol.
Bu iki taraflı da kötü birşey çünkü.

Ben anlamadım , sizin kafanızın içindekini nasıl fark ediyor ki ?
Siz mi vicdan yapıp itiraf ettiniz ?
Bir de bu başka erkeklerle hayalden kastınız ne tam olarak ? Gelecek mi, cinsellik içeren bir hayal mi nasıl bir şey yani ?
Vijdan yapıp agzımdan kaçırdım denilebilir. cinsel şeyler kastım. Ve sorunum şu ki kendimi kandırmaktan nasıl kaçınabilirim

Vijdan yapıp agzımdan kaçırdım denilebilir. cinsel şeyler kastım. Ve sorunum şu ki kendimi kandırmaktan nasıl kaçınabilirim

Bak belki linç edilirim ama bu kadar saf olma. İnan bana o cinsel düşünceler herkesin aklına geliyor, erkek kadın demeden. İnsanız , ama ondan önce hayvanız , dürtülerimiz var , bazen düşünceler kafanda oluşur bu demek değildir ki o kişiye aşıksın. Sonuç olarak o kişiye karşı davranışlarında bir değişiklik olmadıysa , ne bileyim yeşil ışık yakmadıysan , fiziksel dünyada bir eylem gerçekleştirmediysen yani her çekici bulduğun erkeği sevgiline söyleme. İnan bana onlar kaç tane kadını hayal ediyorlar , sorsan hepsi inkar eder.

Senin erkek arkadaşınla kuramadığın hayalleri, yaşayamadıklarını, başkalarıyla kurmaktansa..
Git hayallerindeki kişiyi bul onunla beraber ol.
Bu iki taraflı da kötü birşey çünkü.
Evet bu kötü birşey ama hayallerimdeki kişi diyede birşey yok sadece bir kerelik hayal ettigim ve bundan rahatsız oldum ama en başta yapmamak gerekirdi mevzu o ve geri dönüşünün olmadıgınıda biliyorum merak ettigim şey insanları ve kendimi olmadıgım bir kişilige inandırmak istemiyorum

O ilişki toparlanmaz artık karşı taraf açık açık bir daha sana nasıl güveneyim demiş sen düzelmiş olsan bile o kendi zihninde hep güvensizlik yaşayacak ve bu yüzden gözü hep senin üzerinde olacak bir müddet sonra sende bunalıcaksın eskisi gibi asla olmaz o yüzden erkenden kabullen ve bitir ki çocukta kendi yoluna bakabilsin...

X