Merhaba hanımlar.
Ben daha önce çalışıyordum evlendım cocugum oldu ısı bıraktım , 2 yasında oğlum var ve oglumla ve evımle ılgılenıyorum. Ablam ıse ev hanımıydı.
Sıkıntım şu ki , ben çalıştığım dönemler ablama çalışıyorum diye hiç işimle ilgili kendimi övmedim. Yani sanki dünyayı kurtarıyormusum gibi davranmadım. Sürekli işimden bahsetmedim. Normal muhabbet ediyorduk. Şimdi ben çalışmıyorum. Ablam ise eşine yardım ediyor alım satım vb. Ama bana sıkıntı olan tarafı ise ne zaman yan yana gelsek sanki dünyayı kurtarıyormus gıbı davranması. Sanki yıllardır bu işi yapıyormuşta havalı havalı konuşması. Sürekli işten bahsetmesi. Şunu aldık bunu sattık şu kadar kâr ettik , o ürüne bu fıyat verılırmı vb sürekli ama sürekli karı koca bu şekildeler. Artık yanyana geldıgımızde keyıf alamamaya basladım. Ve kendımı kötü hissetmeye basladım. Çünkü anlattıgı şeyler ile ilgili bilgim yok yorum yapamıyorum. O sadece anlatıyor. Kendımı eksik hissetmeye basladım çünkü ben çalışmıyorum. Ablamın bu sürekli kendini havalı havalı sanki şirket işletiyormuş gibi davranması benım kendmi eksik hissetmeme sebeb oldu. Inanın kıskanclık degıl. Ben calısdıgım zamanlar aynısını yapsaydım emınım oda böyle hissederdi , ben hiç bir işe yaramıyorum gibi.
Ben evimde çocugumla ilgilenirken neler yapabılırım kendımı gelıstırmek adına . Baya baya işe yaramaz hissediyorum kendımı lütfen fikirlerinizi bekliyorum.