Kendine yabancılaşma hissi

Hayır aslında panik atak yok tuhaf bir durum da olmadı ben de anlayamadım durup dururken neden oldu :/
Teşekkür ederim yorumunuz için

Hayır aslında panik atak yok tuhaf bir durum da olmadı ben de anlayamadım durup dururken neden oldu :/
Teşekkür ederim yorumunuz için
Kafaya her şeyi takan stresli bir yapınız varsa ondan kaynaklıdır .birikmişlik hersey maalesef .psikolog arkadaşımla konusunca etrafındaki pozitif insanlara bak onlardan bir farkın olmadığını düşün,herkes yasıyor bir şekilde demişti işe yarıyor .bana da Zaman Zaman boşa yasıyorum gibi geliyo sonra vesvese der dua ederim geçer.devaö ederse Bi uzmana görünün.hayat kalitesini olumsuz etkiliyor maalesef

Uzun süredir genelde mutsuz hissediyorum kendimi.birkac gündür de senin dediğin şey oluyo canım. Bayramda kimseyi arayasim gelmedi en yakinlarimi bile.uzak durma hissi var onlar benim yakınım değilmiş gibi
Dikkat et depresyona çevirmesin. Psikologa sorma sansin olursa banada yazarmisin özelden

Evet maalesef gerçekten rahat bir insan değilim her şeyi takarım o yüzden belki de

Uzak durma hissi gibi değil de gerçek manada yabancı hissediyorum etrafıma nasıl anlatsam ki bilemedim umarım geçer

Benim de stresli bir yapım var rahat bi insan hiç olamadım...Ve aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen..Anlatmak çok zor ama kendime ve çevreme yabancılaşma..Ben kimim gibi falan...
Kısa süreli anlık olup geçiyor uzun sürse kafayı yedirtir..
Ben de yaşadığım üzüntüler içinde bunun olduğunu farkettim.
Sanırım beyin o derece stresleniyor ki çareyi bunda buluyor.
Biraz rahatlatıcı şeyler yapmayı deneyin mesela kitap okumak iyi geliyor

Merhablar çok önceki bi konu fakat bu aralar aynı şeyi ben yasiyorum hu durumu atlatmak için ne yaptınız
Kabullendim Bebeğimi. Ben reddediyormuşum meğersem kızımı. Birde biraz daha büyüyünce çoğu şeyi beraber yapınca biraz daha iyi oluyor. Daha aytıntılı yazmak isterim size şu an kızım hasta kafamı toparlayamıyorum :)

Gerçekten cok isterim özelden yazamadım size soracağım bi kaç soru var yardımcı olursanizallah acil şifalar wersin

Bunlar hep stresten ve sıkıntıdan oluyor ve özguven eksıklıgınden, bende yasadım boyle bır duygugu Allah kımseye vermesın, sabah uyanınca bıle bu beden benımmı dıodum ama baktım sıyırcam kendımı sılkeledım, bunu sakın unutmayn ınsanın kendı doktoru kendıdır, kıtap okudum, hareketlı parcalar dınledım, komık vıdeolar ızledım bana ıyı gelen arkadslarımı aradım, tabı kımsenın bu durumumdan haberı yoktu, Allaha sukur atlattım nekadar kendınızı salarda, korkarsanız okadar ustuneze gelıyor bu ıllet, kendınıze gelın sızden bırtane daha yok bu dunyada...Bu arada pskologa gıttım benı dınlıyor ve olumsuz dusunme deyıp 50 dk 2 seans 500 tl para verdım bır b*k da yaramadı, bıraktım bızde bılıyoruz olumsuz dusunmemeyı,bu lafı kocamda soyluyodu pskolaga nıye gıttım ozaman , ınanınkı kendı doktorunuz kendınızsınız bu dunyaya bırkez gelıyoruz boyle sacmalıklarla zamanımı kaybedemem, ınsanlar kanserle mucadele edıyo,savastan kacıyor,en sevdıklerını kaybedıyor sana ne oluyorda bukadar kendını degersızlestırıyorsun dedım kendıme ve coksukurkı ıyıyım.Bu arada bol bol dua okuyun 7 ayetel kursu,fatıha ,3 nas 3 felak ve 33 salavat cekın Allah ıcınızdekı bu duygu durum bozuklugundan kurtarsın herkesı.

Eklentiler

• 13266803_620478918101397_581039224_n.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 33
Çok teşekkürler inşallah bende atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…