- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Hayır aslında panik atak yok tuhaf bir durum da olmadı ben de anlayamadım durup dururken neden oldu :/Panik atak varsa ya da ani duygu durum değişikliği yaşadı iseniz ondan olmuş olabilir..ben de 8 yıl önce çok sevdiğim Bi abimi kaybetmiştim haberini gece aniden almıştık şok gibi bir şey oldu ve yedi sekşz ay kendime gelememiştim.yalnız yalnız kalmamaya ve pozitif olan insanlarla vakit geçirmeye çalışın ben o şekilde atlattım ...
Kafaya her şeyi takan stresli bir yapınız varsa ondan kaynaklıdır .birikmişlik hersey maalesef .psikolog arkadaşımla konusunca etrafındaki pozitif insanlara bak onlardan bir farkın olmadığını düşün,herkes yasıyor bir şekilde demişti işe yarıyor .bana da Zaman Zaman boşa yasıyorum gibi geliyo sonra vesvese der dua ederim geçer.devaö ederse Bi uzmana görünün.hayat kalitesini olumsuz etkiliyor maalesefHayır aslında panik atak yok tuhaf bir durum da olmadı ben de anlayamadım durup dururken neden oldu :/
Teşekkür ederim yorumunuz için
Uzun süredir genelde mutsuz hissediyorum kendimi.birkac gündür de senin dediğin şey oluyo canım. Bayramda kimseyi arayasim gelmedi en yakinlarimi bile.uzak durma hissi var onlar benim yakınım değilmiş gibiKızlar, böyle bir şey yaşayan oldu mu? 3-4 gündür kendime ve etrafıma yabancılaşma hissi yaşıyorum. Annem kardeşim bile sanki yabancı gibi geliyor, yüzlerine bakıyorum yabancı birine bakıyor gibi hissediyorum. 1 ay önce de böyle bir şey yaşadım fakat hemen geçmişti üstünde durmadım. Kendi fotoğraflarında bile bu ben miyim gibi anlık düşünceler, hisler oluşuyor. Bulunduğum ortamdaki insanları uzaktan izliyormuşum gibi hisler oluyor.
Moralim yüksekken böyle bir şey olmadı, şu an pek istemediğim bir ortamdayım keyifsizim, mutlu değilim, acaba psikolojik olarak mı böyle hissediyorum? Yaşayan oldu mu?
Özeller dünya para ona gücüm yok devlette varsa gitmek istiyorum bende Allah yardımcımız olsunBelki siz de bir psikoloğa görünmelisiniz, ben de devam ederse gidicem.
Evet maalesef gerçekten rahat bir insan değilim her şeyi takarım o yüzden belki deKafaya her şeyi takan stresli bir yapınız varsa ondan kaynaklıdır .birikmişlik hersey maalesef .psikolog arkadaşımla konusunca etrafındaki pozitif insanlara bak onlardan bir farkın olmadığını düşün,herkes yasıyor bir şekilde demişti işe yarıyor .bana da Zaman Zaman boşa yasıyorum gibi geliyo sonra vesvese der dua ederim geçer.devaö ederse Bi uzmana görünün.hayat kalitesini olumsuz etkiliyor maalesef
Uzak durma hissi gibi değil de gerçek manada yabancı hissediyorum etrafıma nasıl anlatsam ki bilemedim umarım geçerUzun süredir genelde mutsuz hissediyorum kendimi.birkac gündür de senin dediğin şey oluyo canım. Bayramda kimseyi arayasim gelmedi en yakinlarimi bile.uzak durma hissi var onlar benim yakınım değilmiş gibi
Dikkat et depresyona çevirmesin. Psikologa sorma sansin olursa banada yazarmisin özelden
Merhablar çok önceki bi konu fakat bu aralar aynı şeyi ben yasiyorum hu durumu atlatmak için ne yaptınızBende kIzım doğduktan sonra çok oldu. Ona alışma sürecinde.
Size msj atmak istedim fakat olmadıMerhablar çok önceki bi konu fakat bu aralar aynı şeyi ben yasiyorum hu durumu atlatmak için ne yaptınız
Kabullendim Bebeğimi. Ben reddediyormuşum meğersem kızımı. Birde biraz daha büyüyünce çoğu şeyi beraber yapınca biraz daha iyi oluyor. Daha aytıntılı yazmak isterim size şu an kızım hasta kafamı toparlayamıyorum :)Merhablar çok önceki bi konu fakat bu aralar aynı şeyi ben yasiyorum hu durumu atlatmak için ne yaptınız
Gerçekten cok isterim özelden yazamadım size soracağım bi kaç soru var yardımcı olursanizallah acil şifalar wersinKabullendim Bebeğimi. Ben reddediyormuşum meğersem kızımı. Birde biraz daha büyüyünce çoğu şeyi beraber yapınca biraz daha iyi oluyor. Daha aytıntılı yazmak isterim size şu an kızım hasta kafamı toparlayamıyorum :)
Çok teşekkürler inşallah bende atlatırımBunlar hep stresten ve sıkıntıdan oluyor ve özguven eksıklıgınden, bende yasadım boyle bır duygugu Allah kımseye vermesın, sabah uyanınca bıle bu beden benımmı dıodum ama baktım sıyırcam kendımı sılkeledım, bunu sakın unutmayn ınsanın kendı doktoru kendıdır, kıtap okudum, hareketlı parcalar dınledım, komık vıdeolar ızledım bana ıyı gelen arkadslarımı aradım, tabı kımsenın bu durumumdan haberı yoktu, Allaha sukur atlattım nekadar kendınızı salarda, korkarsanız okadar ustuneze gelıyor bu ıllet, kendınıze gelın sızden bırtane daha yok bu dunyada...Bu arada pskologa gıttım benı dınlıyor ve olumsuz dusunme deyıp 50 dk 2 seans 500 tl para verdım bır b*k da yaramadı, bıraktım bızde bılıyoruz olumsuz dusunmemeyı,bu lafı kocamda soyluyodu pskolaga nıye gıttım ozaman , ınanınkı kendı doktorunuz kendınızsınız bu dunyaya bırkez gelıyoruz boyle sacmalıklarla zamanımı kaybedemem, ınsanlar kanserle mucadele edıyo,savastan kacıyor,en sevdıklerını kaybedıyor sana ne oluyorda bukadar kendını degersızlestırıyorsun dedım kendıme ve coksukurkı ıyıyım.Bu arada bol bol dua okuyun 7 ayetel kursu,fatıha ,3 nas 3 felak ve 33 salavat cekın Allah ıcınızdekı bu duygu durum bozuklugundan kurtarsın herkesı.