Bunlar hep stresten ve sıkıntıdan oluyor ve özguven eksıklıgınden, bende yasadım boyle bır duygugu Allah kımseye vermesın, sabah uyanınca bıle bu beden benımmı dıodum ama baktım sıyırcam kendımı sılkeledım, bunu sakın unutmayn ınsanın kendı doktoru kendıdır, kıtap okudum, hareketlı parcalar dınledım, komık vıdeolar ızledım bana ıyı gelen arkadslarımı aradım, tabı kımsenın bu durumumdan haberı yoktu, Allaha sukur atlattım nekadar kendınızı salarda, korkarsanız okadar ustuneze gelıyor bu ıllet, kendınıze gelın sızden bırtane daha yok bu dunyada...Bu arada pskologa gıttım benı dınlıyor ve olumsuz dusunme deyıp 50 dk 2 seans 500 tl para verdım bır b*k da yaramadı, bıraktım bızde bılıyoruz olumsuz dusunmemeyı,bu lafı kocamda soyluyodu pskolaga nıye gıttım ozaman , ınanınkı kendı doktorunuz kendınızsınız bu dunyaya bırkez gelıyoruz boyle sacmalıklarla zamanımı kaybedemem, ınsanlar kanserle mucadele edıyo,savastan kacıyor,en sevdıklerını kaybedıyor sana ne oluyorda bukadar kendını degersızlestırıyorsun dedım kendıme ve coksukurkı ıyıyım.Bu arada bol bol dua okuyun 7 ayetel kursu,fatıha ,3 nas 3 felak ve 33 salavat cekın Allah ıcınızdekı bu duygu durum bozuklugundan kurtarsın herkesı.