M melekce Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2009 362 3 96 Diğer 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi juddith #21 kizlar bende sizdenim bende herseyi takarim kafama surekli dusunurum birde yetmz gibi aglarim.hic yuzum gulmez ve bu yuzden insanlar beni cok soguk bulur.aslinda soguk degilimki dis gorunuse bakip yargilamalarinada sinir oluyorum
kizlar bende sizdenim bende herseyi takarim kafama surekli dusunurum birde yetmz gibi aglarim.hic yuzum gulmez ve bu yuzden insanlar beni cok soguk bulur.aslinda soguk degilimki dis gorunuse bakip yargilamalarinada sinir oluyorum
kertenkelebe peki pekiii anladıkkkk Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 672 3 46 30 İstanbul 24 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi juddith #22 ooof ooof ben de böyleyim ya hiç kendime güvenim yok bi tartışma olsun hemen kendimi tutamayıp ağlamaya başlarım bu niye böyle şu niye böyle demekten alamıyorum kendimi ve yüzüm kızarıyo herşeyde en çok da ona sinir oluyorum yaa
ooof ooof ben de böyleyim ya hiç kendime güvenim yok bi tartışma olsun hemen kendimi tutamayıp ağlamaya başlarım bu niye böyle şu niye böyle demekten alamıyorum kendimi ve yüzüm kızarıyo herşeyde en çok da ona sinir oluyorum yaa