Geçmişte bu tarz aşağılanmalar yaşadım evet. Daha doğrusu kimi akrabalarım ve çoğu arkadaşım için zayıflık çok önemliydi ve ben yemeği seven bir çocuktum.Hala çok seviyorum,ama artık herşeyin acısını yine yemekten çıkarıyorum... Sanki suçluyu bulmuşum,cezalandırıyorum... Dalga geçildiğinde çok bozulurdum. Hala şaka kaldıramıyorum. Artık zayıfım,kilo almamak için sağlıksız her yola başvuruyorum( zayıf anımda yemeklere saldırıp,sonra hepsini çıkarıyorum !) ,yeter ki kimsenin gözüne batmiyim. Gerçi şimdi de 'çok zayıfsın,hasta mısın,ye biraz' diyorlar ama 'ayı!'demelerinden iyidir... Birisi diterkt benimle değil,benim yanımda başkası ile dalga geçse bile ben çok kötü oluyorum. O kişi şakaya gülüyor,ben kızıyor,hatta çaktırmadan ağlıyorum onun için. Bu kadar hassas olmak istemiyorum.
Çok doğru söylüyorsunuz,Allah bile bana değer vermiş yaratmış,akıl fikir vermiş. Ama ben o kadar uzun zamandır o enkazın altındayım ki,bu hisle uyuyup uyanıyorum
Ablam duysa basit kadın benzetmemi,çok üzülür. Her gün beni motive etmek için telefon açıyor. (ABD'de doktora yapıyor) Taa oralardan beni düşünüyor. Defalarca söz veredim,kimsenin lafına bakmayacağım,sağlıklı kiloma döneceğim,kendimi seveceğim... Bazen iyi gidiyorum,ama çoğu zaman başarısızlık yaşıyorum ve bu kendi,me güvenimi daha bir sarsıyor. Bir de işten çıkarılmışlığım var, uzun süredir evdeyim. Nişanlımdan ayrıldım... Bunları her gün 1000 defa kendime hatırlatıp,sen zavallısın diyorum!
İyi günlerim de oluyor,ama genelde bozguna uğramış bir haldeyim...
Hep terkedileceğim,hep kötü şeyler yaşayacağım,en sonunda mutsuz ve yalnız bir köşede öleceğim korkusu ile yaşıyorum...
Ne çıkar, bana ' git işine' deseniz,ne kaybederim? Doğru,en azından denemiş olurum. Ama işte,ben o lafı duydum ya,unutmuyorum. İnsanlar hakkında böyle düşünüyor, diyorum. 1000 lafımın 999unu yutuyorum... Kendi kendime yaşayıp gidiyorum.
Tutunacak dal arıyorum,yine kendimim. Ama bir türlü silkinip çıkamıyorum çamurumdan
Hep dipte sonda depresyondayım,ben bile kendimi çekemiyorum
:çok üzgünüm: