• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Tezgah sağlam.
21 inde gözü açılmamış ceylan ve 34 yaşındaki çocuklu oğul.
Kaynana yapar zaten sizi bir şekilde.
Bence şimdiden evinden çıkamayan çocuk bakıp ev temizleyen kadın olmaya alış. .
Kaynanan da gelir size üvey çocukla ooh tam bayram :kahve:

Icim bayıldı be güzelim
Inşallah gercek değildir

Abin abilik yapsada , sultan bacim anladim diyeceğine inşallah seni bir kalaylarda aklın basina gelir belki bir ihtimal.

Daha ergenlikten yeni çıkmış sayılırsınız. Sanırım pek kimseyle görüşme imkanınız olmadığı için bu duygulara kapılmışsınız. Biz ne desek de şuan duygularınız ve hormanlarınız sizi yönlendiriyor anlıyorum. Ama en azından bu insanların da bir bildiği vardır diyerek bekleyin, bir adım atmayın. İnanın 1 yıl sonra bile duygularınız, kişiliğiniz vs o kadar çok değişecek ki. Derslerinize yoğunlaşın, ailem çalışmama izin vermez deseniz de kimbilir belki çalışacaksınız. 21 yaşında biri olarak kendinizi sadece evlenmeye odaklamayın, daha geniş bi pencereden bakmaya çalışın. Ailelerimiz ve şartlarımız bazen bizi sınırlandırabilir ama yine de şansımızı zorlamalı ve seçenekleri sonuna kadar değerlendirmeliyiz.

Kız sen şakamısın gece gece?

Ne işin olur canım senin göbekli amcalarla? Hemde boşanmış çoçuğu da var? Göbeksiz de olsa oluru yok, amca sonuçta sana bakarak.
Birde senle bakışıyor hadsiz.

Bak güzelim 30 yaşında boşanmış kadınım, karşıma çıkan 40 yaşında ki işi gücü düzgün adamı reddettim, sırf bendem 10 yaş büyük diye.

Biraz kendi değerinin farkına varsan? Ne diye kelebekli bardaklarla kahve ikram edersin? Bide sana göz koymuş hasbam, oğluma alayım bıdı bıdı..

Annene de kızdım doğrusu, höst hanım karşındaki çocuk diyememiş mi kadına?

Okadar saçma ki bütün anlattıkların.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yakıştıramadım. 21 lik çıtırık kızsın, elini sallasan ellisi,
34 lük çocuklu adamla ne işin var. gözün açılmamış daha belli.

Yasadigin duygular gecici, asik degilsin yaşinin vermis oldugu hisler sadece.. Adam ilgini farkettiyse tabiki o yasta o konumda hosuna gitmistir. Anlamadigim annesi annene ogluma mi alsam dedi ve senin annense sustu yani oyle mi? Benim annem olsa kiyameti kopartirdi arada bir suru yas var oglun evlenmis ayrilmis cocuklu adam sen ne diyorsun diye..

Ayrica abin kizmayacak mi? Bir abi olarak arkadasi eve gelip giden insan kardesiyle bakisiyor vs.. Unutmaya calis oku , iş bulmak hayal olmasin guzel bir gelecek kur kendine pisman olmazsin umarim

Evet ben onu gerçekten seviyorum.Böyle her gördüğümde kalbim çarpıyor.Acaba elini tutmak ona dokunmak nasıl bir duygudur diye düşünüyorum çok seviyorum.Her tebessümlü bakış ve her bakışında utangaç tavırlar efendi bir oğlan.İlgisi beni benden aldı.Her gördüğümde beni heyecanlandıran adamla zaten ben ciddi düşünüyorum.O adamla aynı evde yasıyacam herşeyim bir olacak üzüntüm sevincim...Ben ona çok iyi davranacağım o bana kızsa bile.Hep seveceğim.Ve tabiki çok kıskanıcam.

Nolursun kendını gel lütfen yaşadığın bi aşk degıl , ilgisizlik sevgisizlık bunlar seni ufacık bir bakışa anlam yüklemeye kadar itmiş . Sen genceciksin güzelsin hayallerin var ne güzel sensin yaşlarında iyi bi ınsanla evlenmek varken neden o kocaman adam ? Bu yaptıklarının hı biri sana özel degıl üstelik çok genç çok küçüksün hayat sensin toz pembe hayallerinde ki gibi degıl zor çok zor o adam senin en güzel yaşlarında yaşlı orta yaş bi adam olcak sana ayak uyduramaz mutlu edemez unut vazgeç İnan çok üzüldüm canım benım şu yazdıkların öyle güzel seyler ki ama evlenmiş bi hayat yaşamış bı kadın bi çocuk bunlar ağır yükler bitanem senin tatmadım sevgıyı heyacanı o adam tatmış sen gibi degıl hiç bi zaman sana istediğin o güzel hayatı sunamaz olmaz vazgeç önüne bak okulunu oku hayat bi adam için heba edilmeyecek kadar güzel!

herkes onu diyor ama nasıl olur anlam veremiyorum yanlıs bisey yapmaktan korkuyorum..böylesine edep ve tevazu herkes diyorki göz dikmiş ne alakası var yahu bir insan göz diktiği birine bunca fedakarlığı yapar mı değer veriyor seviyor sayıyor

Sizin fedakarlık olarak adlandırdığınız ne Allah aşkına ne yapmış bu adam size neden ailene yapılan seyleri kendın olarak anlam yüklüyorum ne alaka yani zaten abinle arkadaşlar bu yeterlı üstelik tabiki saygılı edepli olacak bakması gereklıydı insanlar tanıyıp tanımadıkları her insana edepli saygılı olmak zorundalar size özel birşey degıl bu .

Icim bayıldı be güzelim
Inşallah gercek değildir

Abin abilik yapsada , sultan bacim anladim diyeceğine inşallah seni bir kalaylarda aklın basina gelir belki bir ihtimal.

Ay inşallah ailesi bı güzel hakkından gelse amaaaaa bu öyleyse aile nasıldır Allah bilir ?

Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
Kimsenin icine girmeyince anlamazsin ailende anlamaz bi insani tanimak icin ya dunurcu yada ortakci olcan derler.seninki ask degil hayranlik.sen cok kaptirmissin kendini kotu biseyi olsa dahi iyi gorursun kendini topla sonra bu hisler yok olunca gercek hayata donunce cok kafani duvarlara vurursun alasiya kadar overler sonra soverler kucuksun daha evlenince o cocuguda ister sanada batar illaki o esiyle asklarin meyvesi diye bilmyorm ama kaptrma pisman olursun

Kaç ablam kaç, hiç olmaz ondan sana koca. Zaten daha 21 yaşındasın, o adam senin körpeliğini, gençliğini ister, 2 ay sonra da sıkılır senden haberin olsun. Ne konuşup ne paylaşacaksın bu adamla ? Adam evlenmiş, boşanmış çocuk sahibi olmuş. Tabii ister senin gibi çıtırı. Kendi yaşına uygun, sana daha çok hitap edebilecek bir kısmetin elbet çıkar. Sen şimdi ilgi ve sevgi açlığından bu adama sarmışsın, aman ha kendine hakim ol bir cahillik yapma. Evlilik için de küçüksün daha, bu adam asla senin dengin değil. Annesi de bildiğin yol yapmış, çok ayıp yaptıkları, sakın kendini kurban etme, sonra çok üzülürsün.

tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi

Herkesin sevmesine ne bakıyorsun. Burada el iyisi olup ailesine akrabalarına arkadaşlarına koşan, ama evde karısına çocuğuna hayvan kadar değer vermeyen çok erkek gördü bu gözler..

Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli

Hıhı kesin öyledir...Ya canım tabi ki iyi davranır, sonra bir baktın evlenince cadı kaynana oldu diye buraya konu açarsın...

Benim eşimle aramda 13 yaş var, ikimizinde ilk evliliği olduğu halde çok sıkıntı çektim, hepsi de kv kp ailesi yüzünden. Ailem bana hiç destek olmadı akıl vermedi, eşimi seviyorum evet ama şimdiki aklım olsa çok farklı koşullar isterdim ya da evlenmezdim..

Ben de 25 yaşında kendimden 12 yaş büyük biri ile evlendim şuan 27 yaşındayım ve 5 aylık çok tatlı bir oğlum var. yaş farkı bizim aramızda hiç sorun olmadı birbirimize uyum sağlayabiliyoruz hatta tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim öyle güzel bir sevgimiz var ama benim eşimin de ilk evliliği ve çocuğu falan da yoktu doğal olarak. bence düşünmen gereken öncelikli olarak çocuğu olması. Böyle bir sorumluluk için 21 erken bir yaş bence.

Back