• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Asilpapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
39
10
1
28
Kızlar merhaba 21 yasındayım.Bir konu var fikirlerinizi almak istedim.Ben kendimden yaşça büyük birine aşık oldum.Üstelik bu abimin arkadaşı.34 yaşında.Ama çok iyi bir insan abimin en yakın arkadaşlarından.Hatta aynı köyün adamıyız..Evlendi ve ayrıldı..1 çocuğu var çocuk annesinde kalıyor.Ayrılık sebepleride kadın internetten eski bi okul arkadısyla yazısmıs aldatma gibi bisey zaten kocasıylada ilgilenmezmiş . tam net bilmiyorum olayı.Adam da yakalamıs yazısmaları yollamıs babasının evine.Ayrılalı 3 yıl oldu.. Abimin arkadasına olan duygularım 6 ay önce başladı.Ve deli gibi seviyorum.Onu görünce bayılacak gibi oluyorum.Yakışıklı değil.Hafif göbekli.Ama cidden çok iyi bir adam.Sevmemin sebebide davranış şekli zaten.Bize ayda 1 kere filan geliyor.Abim eşini filan getiriyor çocuklarını getiriyor.Abim düşkündür bize.O gelmesindede arkadasını çağrıyor sohbet ediyorlar ve biz göz göze geliyoruz sürekli ikimiz tebessüm ediyoruz utanıyoruz baş önde.Bu kısır döngü sürekli devam ediyor.Kesinlikle kötü bir niyeti yok.Ters bir davranışınıda görmedim.Aynı zamanda ninem gilin köyünün aşağılarında onların köyü var.Ağustos ayında biz köydeyken geldiler annesi filan bizim köye çay yaptım kahve yaptım ve kahveyide kelebekli ve şık kahve takımlarına koydum aldı zariflik bu olsa gerek dedi içti ama ben nasıl mutluyum ve ben ona bakıyorum bazen o benim baktığımı anlıyor hemen kafamı çeviriyorum.Ama bakışmalar beni benden aldı.Yaptığımız şey tebessüm oldu.Ve annesi sürekli bana övgüler yağdırıyor.İltifatlar ediyor.Geçen annesi dedi ki şöyle bir şakalaşma oldu maşAllah senin kız hem güzel hemde marifetli oğluma alayım ben bu kızı dedi gülerek annem de güldü.Ben utandım.O espriden sonra annem bise demedi.Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.Arkadaslarım diyor çocuğu olmus o koca adam sen gençsin diyorlar Siz ne düsünüyorsunuz.

Yaş farkı uçurum.
Daha çok küçüksün köy yerindesin yaşıtların yok sanırım ki böyle bi ilgiye platonik bağlanmışsın.
Okul iş durumu yok mu? Yaşıtlarınla tanış, en azından 23-24 yaş olsun senin üst sınırın.

Yaş farkı uçurum.
Daha çok küçüksün köy yerindesin yaşıtların yok sanırım ki böyle bi ilgiye platonik bağlanmışsın.
Okul iş durumu yok mu? Yaşıtlarınla tanış, en azından 23-24 yaş olsun senin üst sınırın.
Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.

Açıktan üniverste okuyorum.Çalışmayı düşünmüyorum.Çalışmak benim için hayallerden ibaret.Ama gerçekten ilgisi çok fazla bir kız olarak anlıyorum.
E fazla olur tabi bulmuş gencecik kızı.
Annesi de över tabi ilgini sezdiyse, oğluna kız kendine ev işi yapacak gelin arıyordur.
Neden çalışmak senin için hayal? E neden okuyorsun öyleyse?

Canım sen 30 lu yaşlarda olsaydın aranızda 14 yaş olsaydı belki çok sırıtmazdı ama sen daha küçüksün 21 yaşa 34 çok fazla ilerde pişman olursun söyleyeyim daha çok gençsin kendinden en fazla 3-5 yaş biriyle olman daha mantıklı gerçi sen adama aşık olmuşsun ne desek boş ama sen bilirsin yinede.

E fazla olur tabi bulmuş gencecik kızı.
Annesi de över tabi ilgini sezdiyse, oğluna kız kendine ev işi yapacak gelin arıyordur.
Neden çalışmak senin için hayal? E neden okuyorsun öyleyse?
Ama gerçekten çok iyi insanlar yıllardır arkadaslar abimle.Ama bana karsı davranısları çok iyi.Oda utangaç edepli hem.Hem çok iyi biri.Çalışma meselesi ailevi benim elimde olan bisey değil.

Yaş farkı çok..
Alırlar tabi. Yaş küçük istedikleri gibi yönlendirirler..

Eski eşinden aldatma nedeniyle boşandığından emin misin? Önce onu kesinleştir derim.

Ben boşanmış erkekler konusunda 2-3 kere düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de çocuk varsa 5-6 defa düşün..

Ay bir de anasının 21 yasinda kizi olsa, 34 yasinda evlenmis bosanmis ve 1 cocuk sahibi adamla evlenmesini ister miymis acaba?
Sinirlendim vallahi. Çıtır kizi bulmus, hem uvey anne yapacak hem de oglunun islerini yapmaya hizmetci.
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli

Canım sen 30 lu yaşlarda olsaydın aranızda 14 yaş olsaydı belki çok sırıtmazdı ama sen daha küçüksün 21 yaşa 34 çok fazla ilerde pişman olursun söyleyeyim daha çok gençsin kendinden en fazla 3-5 yaş biriyle olman daha mantıklı gerçi sen adama aşık olmuşsun ne desek boş ama sen bilirsin yinede.
Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyor

Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli

Ya su düşüncelerin bile yaşının kucukluguyle ilgili. Ac oku burada herkes neler yaşıyor. Evlenince her sey ne kadar degisiyor. Belirli bir yasa kadar cocuklar zaten genelde anneleriyle yasiyor ama babalarina geldikleri gunlerde ne gibi sorunlar yasaniyor ac bak. 21 yasinda niye boyle yüklerin altina giresin? Ne gerek var?

Birbirinize hiç uygun değilsiniz. Her şey sevmek değildir. Sevgi bitince, pişman olursun. Yazık etme kendine.

Yaş farkı çok..
Alırlar tabi. Yaş küçük istedikleri gibi yönlendirirler..

Eski eşinden aldatma nedeniyle boşandığından emin misin? Önce onu kesinleştir derim.

Ben boşanmış erkekler konusunda 2-3 kere düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir de çocuk varsa 5-6 defa düşün..
Evet eminim yazısmaları döktürmüs abime göstermis o zaman ben lise sondaydım.

Back