Kendimle🎈

Yagmurzamani_

Senin adaletine güveniyorum Allah'ım💚
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
1.130
1.261
63
kendi iç çöküşlerimi hayallerimi isteklerimi yazdığım bir sayfa olacaktır bir nevi günlük gibi 🎈🧸

bir aydır öyle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki ama biliyorum ki Rabbim bu halimi görüyor bu kırılan gönlün sahibi o gönlü kırık olan mazlum o gönlü kıran da zalimdir Allah elbette zalimin cezasını verir inanıyorum umut ediyorum bu günler geçecek üzen üzülecek pişman olacak Allah o günleri bana gösterecek 🍀💚☘️💚🍀💚☘️

Bir gün gelecek elbette ki iyilerde kazanacak kötülerin yanına kar kalmayacak hiçbir şey ☘️Rabbim senin adaletine güveniyorum 🎈💚

en güzel yaşlarım boşa gidiyormuş gibi Rabbim sen yüreğimin hüznünü gider bahar bahçe olsun gönlüm artık ☘️

Şu son günlerde içim çok sıkılıyor sen büyüksün Rabbim şu daralan göğsüme ferahlık ver beni mutlu edecek haberler almamı nasip et
images (59).webp

Allah kalbine ferahlık versin, yeni yaşın sana güzellikler getirsin. İstediğin ,hayal ettiğin her şey gerçek olsun inşallah 🌸🌹🦋🤲🏻🥰

Bugün yeni başlangıçların ilk günü 😇 hayatım düzene girecek güzellikler gelecek eskiden olan kötü olayları haksızlıkları kabullenip yoluma devam edeceğim .bana bu kötülüğü haksızlığı yapanların da belasını bulmasını umut ediyorum bulacaklarda hiçbir kötülük kimsenin yanına kâr kalmaz .her neyse artık eski kötü günler yok canım kendim bugün yeni bir gün yeni bir yer yeni bir sen varsın artık ...sana söz veriyorum artık seni kimse üzemeyecek ve sen küllerinden doğacaksın tıpkı bir zümrüdü Anka kuşu gibi 🌸💕

bazen dalıp düşünüyorum bazen değil çok fazla düşünüyorum ...insanlar nasıl bu kadar kalleş olabilir nasıl bu kadar hırstan gözü dönmüş olabilir nedir bu hırsın kötülüğün sebebi ...
Hiç mi korkuları yok , gün gelir ettiklerim karşıma çıkar korkusu olmadan nasıl bu şekil kötü olabilir insan
Ya da çıkarcı insanlara ne demeli onlara ayrı hayret ediyorum
Tüm bu hoyratlığa rağmen sen temiz ve iyi kal kalbim kötülük hırs kimseye iyilik getirmez

iş arıyorum inşallah yakın zamanda bulurum işe girdiğim zaman yapacağım planlar ;
Sporuma devam edeceğim 🎈
at kulübüne yazılacağım 🎈
Ehliyetimi alacağım 🎈
yeğenlerime kumbara birikim yapacağım 🎈
Allahım nisan ayında yeni güzel bir işe girmemi nasip et amin 🌸

🌸Bismillah🌸

Bugün için kendime şu sözü veriyorum artık eski kötü günleri hatırlamak yok anmak yok kin nefret duymak dahi yok unutup önüme bakacağım eden herkes kendine eder hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz ✨

Merhaba yeni ben daha iyi olacağız söz veriyorum sana 🫶
Rabbim sen büyüksün en büyük yardımcım sensin 💚

Back
X