• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimle ilgili sorunlarimi yenemiyorum....

taze_anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
36
1
96
Diğer
Mutlu olmasini beceremiyorum. Surekli elimde olmayan biseyi istiyorum, ve ona sahip oldugumda yine mutsuz oluyorum. Zamanimin cogunu nette bos geciriyorum. Fizigimle hic barisik degilim. Surekli kalcalarima, selulitlerime, karnimdaki catlaklara bakiyorum, 24 yasinda boyle bir vucudumun olmasindan dolayi oglumu sucladigim bile oluyor, sonra cok uzuluyorum, agliyorum.Arkadaslarim bikini giyerken ben etekli mayolarla popomu saklamak zorundayim, esimden bile cekiniyorum, eskiden yaninda ciplaklikdan zevk alirken simdi karnimi, popomu heryerimi sakliyorum. Yaz geldi bitti ben sort bile giymedim, cunku bacaklarim cok kalin....

Dogumdan bu yana 2 yil gecti, 20 kilo verdim, spora gittimm yediklerime dikkat ettim, ama fizigim hala adam olmadi. Artik butun istegim gidiyor. BU durum beni cok mutsuz ediyor.

Surekli sunu, bunu yapmam lazim diyorum, ama hicbirseyi hayata geciremiyorum... Ve bu yuzden esimi bile sucluyorum... Halbuki onun hicbir sucu yok...

Bana akil verin lutfen...

Bence kendine haksızlık ediyorsun. bu biraz da psikolojik emin ol. Yani güzel görmek istediğin şeyi güzel görebilirsin.
yaşın henüz çok genç bence kendine bu kadar haksızlık etme. RABBİM sana dünyanın en güzel şeyini vermiş, bir evlat. Bu ne güzellikle ne de kilo ile kıyaslanamaz.
Bence kendini sev, güzel bakmayıu dene. :)

Mutlu olmasini beceremiyorum. Surekli elimde olmayan biseyi istiyorum, ve ona sahip oldugumda yine mutsuz oluyorum. Zamanimin cogunu nette bos geciriyorum. Fizigimle hic barisik degilim. Surekli kalcalarima, selulitlerime, karnimdaki catlaklara bakiyorum, 24 yasinda boyle bir vucudumun olmasindan dolayi oglumu sucladigim bile oluyor, sonra cok uzuluyorum, agliyorum.Arkadaslarim bikini giyerken ben etekli mayolarla popomu saklamak zorundayim, esimden bile cekiniyorum, eskiden yaninda ciplaklikdan zevk alirken simdi karnimi, popomu heryerimi sakliyorum. Yaz geldi bitti ben sort bile giymedim, cunku bacaklarim cok kalin....

Dogumdan bu yana 2 yil gecti, 20 kilo verdim, spora gittimm yediklerime dikkat ettim, ama fizigim hala adam olmadi. Artik butun istegim gidiyor. BU durum beni cok mutsuz ediyor.

Surekli sunu, bunu yapmam lazim diyorum, ama hicbirseyi hayata geciremiyorum... Ve bu yuzden esimi bile sucluyorum... Halbuki onun hicbir sucu yok...

Bana akil verin lutfen...

Bizler mutlu olmak için hep sabit sebepler ararız.
Ve birçok iyi şeyimiz olmasına rağmen bunları görmez olmayanları dert ederiz.
Senin yerinde olmak isteyen senin gibi yaşam imkanı bulmak isteyen bir çocuğu olsun isteyen bir çok kişi var
Ama sende başkaları gibi olmak istiyorsun
Kilon olmasa saçına takardın, burnunu farkederdin belki, belki şu an hiç farketmediğin dişindeki bi pürüzü farkederdin vs
Sıra onlara gelmedi daha şu an kilondasın hala selülitindesin hala..
Planlı ve programlı olarak vazgeçmeden kilolarından kurtulabilirsin 1 yıl mı sürücek vazgeçme sürsün
Bir yıl sonra istediğin kiloya gelirsin ...istediğin bir çok şey olur ama herşey olmaz
Önemli olan kendine güvenmen cesur olman kendinden emin olman...
Kendine yakışan kıyafetler saç modeli ve bakımla asil bi havayla tarzınla farkedilirsin.
Özgüvenle giy şortunu şort giymem diyorsan çok güzel salaş bir pantolonla kilona uygun kombininle çok havalı olabilirsin.
Vs vs vs kendini sev kendine güvenle bak aynadan

cnm yasin daha cok genc kendini böyle hemen salmamaya bak, arkadaslarindan esinden biraz destek al ve spora devam et eger vüdunu begenmiyorsan spor etksini hemen göstermez yavasla olur biraz gayret gösterirsen eminimki ise yaricaktir.. kimsedende cekinmemeye bak bikini giy istedigini giyin kim ne derse desin onlarinda vucudu manken gibi degildir :) keyfini cikar hayatinin sonucda dünyaya bir kere geliyoruz üzülmeye degmez :) hepimizin begenmedi taraflarimz var hic kmse dört dörtlük degil :) sorun etme

Back