• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimle çelişiyorum. ( birşeyi yapmak istemediğim halde kendime engel olamıyorum)

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.538
333
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu. özellikle sevdiğim biriyle tartışırken yapmak istemediğim şeyler yapıyorum. o an bunları yaparken kendi kendime saçmalıyorsun yapma diyorum ama engel olamıyorum. ortada bir şey yokken bile tartışıp kavga çıkartabiliyorum. sonunda mutsuz olan ben oluyorum.

merhaba arkadaşlar benim sorunum şu. özellikle sevdiğim biriyle tartışırken yapmak istemediğim şeyler yapıyorum. o an bunları yaparken kendi kendime saçmalıyorsun yapma diyorum ama engel olamıyorum. ortada bir şey yokken bile tartışıp kavga çıkartabiliyorum. sonunda mutsuz olan ben oluyorum.

bir psikiyatra gitmelisin yaygin anksiyete bozuklugu olma olasiligin var:50::50::50::50:

aynı ben:( psikiyatr gidicem bende, randevu aldım.

destek almayınca olmuyor, bizi bu hale getirenler o sevdiğimiz insanlar ama bunu da unutma.

taviz, taviz ,taviz, beklentiler beklentiler, beklentiler sonuç : mahvolmuş bir birey...

bi sorun olduğunun farkındayım. tamam sürekli bu ruh halinde değilim ama bişey beni kızdırmasın hemen saldırganlaşıp hırçınlaşıyorum... :(

ani duygu degisimleri yasaman normal ama bir an once gitmelisin
ne kadar gec kalirsan o kadar yuksek dozda antidepresan kullanmak zorunda kalirsin:50:

final haftasındayım... sınavlarım biter bitmez randevu alacağım. umarım çok zorlayıcı birşey olmaz ve hemen kurtulurum bu ruh halinden :(

Back