Merhaba. 1.63 boy 76 kg bir kadınım. Kilo veriyorum ayrıca.Tesettürlüyüm. Yaşım 36 ve yaşımı göstermiyorum,öyle diyorlar. Derdim şu ki arkadaşlar,ne yapsam kendimi beğenmiyorum. Kıyafetlerimi düzgün seçemiyorum, kombin yapamıyorum,ne giysem yakışmadığını düşünüyorum,benden daha fazla kilolu tesettürlü bayanlara rastlıyorum bazen,kıyafetlerini,kombinlerini çok beğeniyorum ama ben aynalara küsüm. Bana asla yakışmıyor diyorum. Hazır kombinler var örneğin,denesem bile üstümde beğenmiyorum.Şalımı düzgünce örtemedğimi düşünüyorum mesela... Şalın altından iç eşarbın görünmesinden nefret ediyorum ama alnım dar olduğu için görünüyor ve bunu hiç sevmiyorum.İyi makyaj yaparım ama göz altlarım öyle koyu ki artık,sadece kapatıcı sürüp çıkamıyorum,cilt tonunu illaki eşitlemem gerekiyor tüm yüzümde bb veya cc kremle... Yani işte bi rimel bi ruj sür çık bir cildim yok (veya ben öyle düşünüyorum). Renkli bişiyler almaya cesaret edemiyorum,kombin yapamam diye. Öyle tekdüze yaşıyorum. Bane bi el atın kızlar. Vallahi giyinmeyi unutmuşum.