Saç Rengi ve Saç Boyama kendimiz platin rengi yapabilir miyiz?

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slmmm herkeze ben hollandada yasiyorum burda kac kere kuafure gittim ama istedigim rengi yapamadilar platin sarisi serdar ortacin yeni klibindeki 2sarisin renginden ve size sorum normal dukkandlarda alip boyayaniz oldumu ve boya num kac falan sacimi mahfettiler

canım senin asıl saç rengin ne birde şuan saçında boya var mı?açıcı denedin mi saçına genelde evde yapanlar önce saç rengini birkaç ton açıp sonra boyamak istediği renge boyuyorlar bende platın sarısı deil ama sarı istiyordum saçımı boyamadığım renk kalmadı en sonunda koleston açık küllü sarıya boyadım oda saçımı birkaç ton değiştirdi zaten boyalar saç tonunu açmıyor renk veriyorlar bir kaç ay durayımda palette açık papatyaya boyayacağım buarada benim tenim beyaz kaşım kirpiğim sarı saçımda koyu kumrala yakındı ancak biraz açık hale getirdim saçımı ama istediğim renk hala olmadı yılmadım boyamaya devamyerimsenibenopuyorumnanaktan

dib boyam cikti 2cm var sacimi yiprattilar boyayamayanlar suu anda platin gibi ama ta, platin degil serdar ortacin mikrop sarkisindaki klibindeki kizlarin regi tam istedigim ya.korkuyorumda aslinda kendim yapmayaa ahhh turkiyemdee olsaydim ustalar orda ya benim kasim biraz daa koyu sacla ayni renk oldumu yakismaz bana aslinda basortuluyum ama banane ben kendime bakmati cok seviyorummm suslenmeyiii falannnkaydirigubbakcemile2

aynen canım bende başörtülüyüm ve bende kendime bakmayı çok seviyorum sonuçta sadece açıklar yapacak diye bişey yok canım benim kendini seven ve bakmayı bilen herkes yapabilirsempatiksalakcinnianlıyorum seni ya peki şuan ne yapmayı planlıyosun tatlım eğer okadar koyu deilse saçın suanda açık renk alıp boyasan nasıl olur ama yıprandı diyosun istersen birazcık saçın dinlensin tatlımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

evet cok seviyorum en pahali rimmell parlatici olsunn herseyi alirimm wallaha bakmak gibisi varmi 2 ay oldu dinlenelii sanki dinlensee duzelecekk amaninn yakindaa akryl tirnakta taktircam tirnagim cok cirkin kissacik tipi bozuk

evet cok seviyorum en pahali rimmell parlatici olsunn herseyi alirimm wallaha bakmak gibisi varmi 2 ay oldu dinlenelii sanki dinlensee duzelecekk amaninn yakindaa akryl tirnakta taktircam tirnagim cok cirkin kissacik tipi bozuk

canım peki diplerin fazla geldi mi sen evde alıp kendin boyasan çünkü zaten açık renkmiş şuan iyi bir markanın platin sarısına boyasan nasıl olur ayrıca yoksa sen tırnak mı yiyosunki tırnağın yamuk yumuk:roflol::roflol::roflol:yerimseniben

dukkanlardada saglam markanin yokki dogrudurustttt heee kokunden hemidee:lepi:

dukkanlardada saglam markanin yokki dogrudurustttt heee kokunden hemidee:lepi:

Allah seni napmasın emi yeme yemealsanaalsanasmileacı tırnak cilaları var canım ondan kullansana sositosositopeki saçını napmayı düşünüyosun tatlımCADIARZU

dibim iyice cikti sacimiu yakmisti mahfetmisti burda bir kari kuafur 3 ay oldu boya vurmadim pazartesi annemlerin sehirinde gittigim yer var orda boyatcam platin sarii boyamisgti birkere aycanin o sac rengi olmustu guzelmi sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…