biraz geç oldu galiba ama kendimi yeni tanımaya başladım. 36 yaşındayım. Evliyim. 1 çocuk annesiyim. Ev hanımıyım. Kızım doğduktan sonra kendimi tanımaya başladım. Ben kimim? Nelerden hoşlanırım? Nasıl bir hayat isterim? Yaşamın neresindeyim? Pişmanlıklarım neler? Geriye dönsem neleri değiştirmek isterdim? nasıl yaşardım? Herşeye geç kalmış hissediyorum. yaşlandığımı hissediyorum. Pişmanlıklarım çok... Mesela çalışmak isterdim. kariyer sahibi olmak ve para kazanmak isterdim. saygın bir mesleğim olsun isterdim. 3 çocuğum olsun isterdim. Sanki hepsi için çok geç.... 2 senedir, isteklerime uygun iş ariyorum bulamıyorum. 2. çocuğu yapsam mı diye düşünüyorum karar veremiyorum. ben karar veremedikçe zaman akıp gidiyor. daha çok panik oluyorum keşke genç olsaydım diyorum. Kafam karmakarışık. Yapmak istediğim çok şey var, bir o kadar da yapmak istediklerim için çok geç olduğunu düşünüyorum. Sizlerde benim gibi hissediyormusunuz? yoksa benim ruhum mu yaşlanıyor.. inanın gözümü açacak, beni anlayacak birileriyle konuşmaya ihtiyacım var... düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
kendimi yeni tanımaya başladım
- Konu Sahibi hazal538
- Başlangıç Tarihi