• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi yeni tanımaya başladım

hazal538

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
biraz geç oldu galiba ama kendimi yeni tanımaya başladım. 36 yaşındayım. Evliyim. 1 çocuk annesiyim. Ev hanımıyım. Kızım doğduktan sonra kendimi tanımaya başladım. Ben kimim? Nelerden hoşlanırım? Nasıl bir hayat isterim? Yaşamın neresindeyim? Pişmanlıklarım neler? Geriye dönsem neleri değiştirmek isterdim? nasıl yaşardım? Herşeye geç kalmış hissediyorum. yaşlandığımı hissediyorum. Pişmanlıklarım çok... Mesela çalışmak isterdim. kariyer sahibi olmak ve para kazanmak isterdim. saygın bir mesleğim olsun isterdim. 3 çocuğum olsun isterdim. Sanki hepsi için çok geç.... 2 senedir, isteklerime uygun iş ariyorum bulamıyorum. 2. çocuğu yapsam mı diye düşünüyorum karar veremiyorum. ben karar veremedikçe zaman akıp gidiyor. daha çok panik oluyorum keşke genç olsaydım diyorum. Kafam karmakarışık. Yapmak istediğim çok şey var, bir o kadar da yapmak istediklerim için çok geç olduğunu düşünüyorum. Sizlerde benim gibi hissediyormusunuz? yoksa benim ruhum mu yaşlanıyor.. inanın gözümü açacak, beni anlayacak birileriyle konuşmaya ihtiyacım var... düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

biraz geç oldu galiba ama kendimi yeni tanımaya başladım. 36 yaşındayım. Evliyim. 1 çocuk annesiyim. Ev hanımıyım. Kızım doğduktan sonra kendimi tanımaya başladım. Ben kimim? Nelerden hoşlanırım? Nasıl bir hayat isterim? Yaşamın neresindeyim? Pişmanlıklarım neler? Geriye dönsem neleri değiştirmek isterdim? nasıl yaşardım? Herşeye geç kalmış hissediyorum. yaşlandığımı hissediyorum. Pişmanlıklarım çok... Mesela çalışmak isterdim. kariyer sahibi olmak ve para kazanmak isterdim. saygın bir mesleğim olsun isterdim. 3 çocuğum olsun isterdim. Sanki hepsi için çok geç.... 2 senedir, isteklerime uygun iş ariyorum bulamıyorum. 2. çocuğu yapsam mı diye düşünüyorum karar veremiyorum. ben karar veremedikçe zaman akıp gidiyor. daha çok panik oluyorum keşke genç olsaydım diyorum. Kafam karmakarışık. Yapmak istediğim çok şey var, bir o kadar da yapmak istediklerim için çok geç olduğunu düşünüyorum. Sizlerde benim gibi hissediyormusunuz? yoksa benim ruhum mu yaşlanıyor.. inanın gözümü açacak, beni anlayacak birileriyle konuşmaya ihtiyacım var... düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Aslında yaşınız için çok geç değil yapmak istedikleriniz. İş kriteriniz nedir? Eşiniz ne iş yapar? Herde yaşıyosunuz?
Bu soruların cevapları hayatını değiştirebilir. Çocuğunuz kaç yaşında büyükse eğer okula gidiyorsa çalışmanız onu etkiler biri yanında olması lazım.

Merhaba;

bence hiç bir şey için geç değil, buna önce kendiniz inanın :34:

hobilere yönelmeyi denediniz mi?

hem kızınız hem de kendiniz için faydalı hobiler edinebilirsiniz, çocuk gelişimi gibi :34:

ben 30 yaşındayım..26 yaşımda evlendim eşimi hala çocuk konusunda tam anlamıyla ikna edemedim.yaşım geçiyor.bunun dışında radyo haberi spikeri olmak isterdim hep.bide radyo tv okumak..artık herşey için çok geç olduğunu hissediyorum.rabbime hamdolsun ama şu an istemediğim bir işte çalışıyorum,çalışmayı sevmiyorum ama mecburum.etrafımda dostum yok ve herşeyi yarım yamalak yaşıyorum..ben kendimi tanıyamıyorum

Ben tarih doktorası yapıyorum. Akademisyen olmak istiyorum; fakat önüme hiç fırsat çıkmıyor. kızım 6 yaşında. Bu sene ilkokula başlayacak. İyi düzeyde ingilizce ve osmanlıca biliyorum. Çeviri yapabiirim. Özel ders verebilirm. Fakat nereye başvurduysam, hiç sonuç alamadım.

Ben hobi aradım yıllarca lakin aradığım şeyi bulamadım bir türlü.hayatımda birşeyler hep eksik ya da yanlış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X