Merhaba, 18 yaşındayım 19a gireceğim, YKS sınavına hazırlanıyorum. bir yıldır süren bir ilişkim var, sınavdan kaynaklı sevgilimle pek görüşüp konuşamıyoruz birbirimizi sınav sürecinde etkilememek için öyle konuşup anlaşmıştık ama ister istemezde araya soğukluk giriyor. Fazla olmasada tek tük arkadaşlarım var fakat pek yakın değiliz onlarlada sürekli sürekli konuşmak bayıyor beni hep aynı konulardan bahsediliyor hep erkeklerden bahsediyorlar, kafa yapım uymuyor. Bir tek sevgilim var yakın gördüğüm ama benim sohbetimde sevgilimi pek açmıyor sanırım, normalde eğlenceliyimdir aslında iyi ayak uydururum fakat o bilim siyaset gibi şeyleri konuşmayı seviyor ama benimde ilgi alanlarım farklı, sınavdan kaynaklı ortak şeylerde yapamıyoruz. çok değer verdiğim bir tek o kaldı hayatımda. Arkadaş edineyim sosyalleşeyim desem bu dönemde dışarıyada açılamıyorum haliyle sınav olsun korona olsun ama onunlada görüşemeyince artık kendimi çok yalnız hissediyorum. Artık iyi durumda değilim binbir türlü sorun var zaten hayatımda birde üzerine bu berbat hissettiriyor... ne yapacağım bilemiyorum moralimi düzeltecek bir şey yok gibi üzerine her gün ders olunca dahada bunaltıyor...