KENDiMİ UYKU HAPI GiBİ HİSSEDİYORUM !!!

walla asıl sen süpersin aynı düşüncede olduğumuza sewindim sinir oluyorum yaşlı kokoşlara napıyım :)

canım ya hayatı bosa yasamıs anlamsız anlayıssız genclık delılık demeyen onlar gelecek sahıp cıkalım demeden yasına bakmadan boyle sacmalayanlar yokmu tılt oluyorum yaa.
hep saygı beklerler.sevgı verılmeden saygı beklenmezkı bılmezler.yasıma saygı konumuma saygı makamıma saygı vs..........
eeeeee ya bız ya gencler sevınkı sayalım degılmı ama :))))
ALLAH.PEYGAMBER.ATAM cocuklar gencelr demıs ama kımsenın umrunda degıl.gelecek bızız cocuklarımız ama en cok onları yıpratıyoruz.
cok acı hemde cooooooookkkkkk.
napalım bılıyormusun bu kokosları:eek:klava:
boyle bır durumla karsılastıgımızda koruyalım genclıgı sahıp cıkalım onlara gururlandıralım ruhlarını oksayalım.bu laf benım cok hosuma gıder.
5yasında kızımın 8aylık bebegımın bıle ruhunu oksamak onu manevı olarak doyurmak onemlı benım ıcın.ve gozlerındekı ısıktan bunu hıssetmek bana buyuk haz verıyor.
sana sevgılerımı gonderıyoruma.s.a.s.

canım ya hayatı bosa yasamıs anlamsız anlayıssız genclık delılık demeyen onlar gelecek sahıp cıkalım demeden yasına bakmadan boyle sacmalayanlar yokmu tılt oluyorum yaa.
hep saygı beklerler.sevgı verılmeden saygı beklenmezkı bılmezler.yasıma saygı konumuma saygı makamıma saygı vs..........
eeeeee ya bız ya gencler sevınkı sayalım degılmı ama :))))
ALLAH.PEYGAMBER.ATAM cocuklar gencelr demıs ama kımsenın umrunda degıl.gelecek bızız cocuklarımız ama en cok onları yıpratıyoruz.
cok acı hemde cooooooookkkkkk.
napalım bılıyormusun bu kokosları:eek:klava:
boyle bır durumla karsılastıgımızda koruyalım genclıgı sahıp cıkalım onlara gururlandıralım ruhlarını oksayalım.bu laf benım cok hosuma gıder.
5yasında kızımın 8aylık bebegımın bıle ruhunu oksamak onu manevı olarak doyurmak onemlı benım ıcın.ve gozlerındekı ısıktan bunu hıssetmek bana buyuk haz verıyor.
sana sevgılerımı gonderıyoruma.s.a.s.

bende sana sewgimi gönderiyorum yerimseniben:emir_bebek::emir_bebek:Şeniz

bende katılıyom ben hamıle degılım ama genede olsun hamıle ve yaslılara yer vermezler ökuzlerrrr

bende katılıyom ben hamıle degılım ama genede olsun hamıle ve yaslılara yer vermezler ökuzlerrrr

BİRDE DİKKATİMİ ÇEKEN BİRŞEY VAR.
GENÇLER DUYARSIZ.
ORTA YAŞIN ÜSTÜ DAHA DUYARLI BU KONUDA,
ÇOCUKLU ya da HAMİLE OLANLARA FALAN DAHA ÇOK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR...

BİRDE DİKKATİMİ ÇEKEN BİRŞEY VAR.
GENÇLER DUYARSIZ.
ORTA YAŞIN ÜSTÜ DAHA DUYARLI BU KONUDA,
ÇOCUKLU ya da HAMİLE OLANLARA FALAN DAHA ÇOK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR...

canım ne verırsen onu alırsın.genclerın bazıları duyarsız evet.ama yapmayı degıl sebeplerını ogretmek gerek bazı seylerın.acıklayarak kucukken.
ben kızıma dıyorum yer ver dıye.nıey dıyor?
sımdı sen bu cocuga nıye ne demek kalk dersen ne olur emrı vakı olur ılerde bellı yasa gelınce zorla yaptıramazsın.
ama bak kızım o buyuk yaslı hamıle vs...neyse sen daha kucuksun gencsın gerektıgınde musaıt oldugunda oturursun yada kucagıma otur.buyukler ayaktayken sana oturmak yakısmaz.dedıgım zaman anında hemen kalkıyor.
metroda eger bossa oturuyor her durakta kalkıyor oturan yoksa gerı oturuyor vs... takı dıger koltuklar dolup yer kalmayınca kalıyor bınen olunca.bunu benım soylememe gerek kalmadan o yapıyor bunun gorevı oldugunu saygı oldugunu bılııyor.ogretılen seymı ezber veya emırmı?
buda aynı sey bence.ıcınden gelmesını saglamak lazım canım emırle degıl.en buyuk hatayı aıleler burda yapıyor.
eee gencler buyuyuncede umursamıyor.nasıl olsa kımse kalkdıramaz dıye.ben boyle dusunuyorum.

X