S
SENACE
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SENACE
MiNİK KUŞLARIM ÇOL GÜLDÜM YAZINI OKURKEN. :))
MAALESEF ÇOK BENCİLİZ ARTIK...
BEN HAMİLE DEĞİLKEN BiLE, EĞER OTURUYORSAM ve TRAFİK VARSA.
BAŞIMDA DA YAŞITIM BİLE OLSA BİRİ AYAKTAYSA,
DİYORUMKİ GELİN BİRAZDA SİZ OTURUN.
PAYLAŞIMDAN UZAK BiR TOPLUM OLMUŞ, ÇIKMIŞIZ.
HERŞEYİ BENİMSEME, SAHİPLENME ÖZELLİĞİMİZ ALMIŞ BAŞINI GiDİYOR.
İNŞALLAH BENDE BİR ÇOCUK YETİŞTİRECEĞİM.
BU GÖZLEMLERİMİ AKLIMDA TUTUYORUM... ( Tutmaya gerekte yok,her an şahidiz )
KENDİ ÇOCUĞUMUN DUYARLI BİR ÇOCUK OLMASI İÇİNDE ÇABALAYACAĞIM.
CANIM YAAAAA SUPERSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:hooray::hooray:heheh walla çok güldüm harbiden bide gerçektwen bazı yaşlanmaya başlamış insanlar gençlere çok takılıyo we sinir oluyorum hemen geçen günkü olayı yazmak istiyorum minibüsteyim bi grup öğrenci bindi okul bitiş saatine denk gelmiş neyse minibüs doldu taştı ama bir gırgır bire şamata anlatamam resmen lise yıllarımı tekrar yaşattılar bana o anda kadının bir ibi bağırdı ne kadar terbiyesizsiniz siz hiç terbiye wermedimi aileniz size bu ne gürültü cart curt saymaya başladı bende dedimki onlar genç mazur göreceksiniz şimdiki çağdakileri dedim terbiyesizliğimi mazur görelim şu gürültüye bak dedi ohh dedim iyi yapıyolar sendedim baya yaşaldığın için gençliğin nolduğunu unutmuşum benmi yaşlıyım daha 40 yaşındayım dedibende ozaman için çökmüş o da yüzüne yansımış ninem gibi olmuşsun dedim kesin senin çocuğunda böledir oyüzden koruyosun dedi bende o kadar yaşlı değilim ama günün birinde bi çocuğum olursa aynıda böle olacaklar senin gibilere inat dedim minibüste bir alkış :) çocuklar sırtlarında taşıyacak beni nerdeyse :) tekide abla ben seni çok sewdim sana anne desem dedim sus kıs o kadar yaşlımıyım ablada anlaşalım :) çok gülmüştüm yha o gün nie anlattım bende bilmiyom
CANIM YAAAAA SUPERSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:hooray::hooray:
napalım yaaaaa nedır bu genclerın ustune gıtmeler.ben hatırlıyorum aynıydım.okulu kırmalar otobuete gırgır ha haaa.metronun kosesıne oturup gruo halınde yere geyıkler.(gercı sımdıde yapıyorum onu kımse yer vermezse mınnet bıle etmıyorum.aılecek cokuyoruz yere.kızım esım.bıde cons cons bakmıyorlarmı dalacagım gelıyo bazen:)))))))))
anne oldum ıkı cocuk oldu yas 20lerın sonunu yasıyor(((((((( ama hala cocugum.ıcımdekı o cocugu oldurmek ıstemıyorum
ve genclerın takılısına kılık kıyafetıne bayılıyorum.rahatlar kendınden emın cesurlar.
bız ezık buyuduk anne ne der baba neder konu komsu derken hep baskaları ıcın yasattılar bızım hayatımızı(((((((
sımdı kımse umrumda degıl.verecek bır hesabım var oda ALLAH a.
yasıyorum elımden geldıgınce yasayamadıgım cocuklugumu genclıgımı.kızlarımda yasatmak ıstıyorum.toplu tasım aracında bagırarak konusuyor dıye terbıyesız olacaksa olsun be.ıcınde ukdeler kalana kadar.
hangımız o gulere donebılıyoruz sımdı.hangımız o gunlerı ozlemıyoruz.
verın kızlar cevaplarını.genclerımıze geleceklerımıze boyle davrananların.klava:
walla asıl sen süpersin aynı düşüncede olduğumuza sewindim sinir oluyorum yaşlı kokoşlara napıyım :)