Bir gün bitecek ama ne zamanaynen en son ihaleyi sizde bırakmış.madem konuşsanız sizi suçlayacak yada daha beter kavga edeceksiniz bir süre sessiz kalın.boşanmanızı söyleyenler var bence de en doğrusu o seçenek gibi ama herkes o cesareti gösteremiyor malesef.o yüzden bu şekilde bir öneride bulundum.sessiz kalınca en azından biraz sakinleşirsiniz ikiniz de.
Yazdiklariniz tabikide cok sey ifade ediyor o yuzden buraya konu aciyorum.lutfen öyle dusunmeyinAnladım, yazdıklarımız bir şey ifade etmiyor.
Yapacak bir şey yoksa çekmeye devam.
Allah'ım sabır versin inşallah.
Aldatacagimdan değil zaten.sanirim tam okumadiniz yada anlayamadiniz.yillardir bozuk bir iliski zaten ve ben bunu soyledigim icin yinede pismanim tabiki.yakismadi farkindayim.adam cok sakin yaa nerdende anladin.Aldatacağım mı dedinAdam cidden sakinmiş bence direkt boşan ayrılın
Aldatacagimdan değil zaten.sanirim tam okumadiniz yada anlayamadiniz.yillardir bozuk bir iliski zaten ve ben bunu soyledigim icin yinede pismanim tabiki.yakismadi farkindayim.adam cok sakin yaa nerdende anladin.
Yazdiklariniz tabikide cok sey ifade ediyor o yuzden buraya konu aciyorum.lutfen öyle dusunmeyin
Siz bosandiniz mi? Yada yakininizda mi var ornek.insan ne kadar zamamda alisiyor yeni hayatina.yada asamadigi en zor sorun ne oluyorBizler sadece üzülüyoruz ama ekranı kapatınca mutlu kadınlar sıcacık kocasının koynuna girip uyuyor olan sana oluyor.
Inan bana boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Eğer cidden boşanmaya niyetin yoksa adama cevap verme, ne derse sus, yut.
Bir de ne olur ne olmaz dövüş sanatlarından birini öğren.
Cok sıcak bakiyorum ama cesaret işte.cunku bi evlilik bu kadar seviyesizleşmemeli.ama dua ediyorum ve Rabbim öyle yada böyle bir kapı acacak biliyorum.Bosanma fikrine nasil bakiyorsun?
Bence de sicak bak.. su an mutsuzsun ve yazdigina gore de baya uzun zamandir mutsuzsun.. topla cesaretini ve kendin icin de esin icin de hayirli bir karar vermeye bak bence tatlim.. evet bosanmak zordur.. ama ayni evin icinde birbirinize iskence cektirmektense bir sure icin bocalarsin ama sonra rahat vir nefes alirsinCok sıcak bakiyorum ama cesaret işte.cunku bi evlilik bu kadar seviyesizleşmemeli.ama dua ediyorum ve Rabbim öyle yada böyle bir kapı acacak biliyorum.
Aslında cekindigim nokta şu. Annem hep arkamda babam pek ilgilenmez, karismaz.istemez ama sokaga atacak degil.yalniz annemle babam arasinda da 60 yasina gelmis olmalarina ragmen maddi sorunlardan tartisma eksik olmuyo.orda da durum böyle.ve annemin uzulmesi benide cok üzüyor basima bir ağrı saplaniyor.yani ne yapsam bilemiyorum hangisi daha zor olur bilemiyorum.zaten annemlerin evi normal olsa coktaaan gitmistim buna eminim.Kendinize reva gordugunuz hayat bu mu?buysa buyurun devam edin,kendinize birazcik sayginiz varsa bitirin bu birbirinize actiginiz anlamsiz guc savasini,en azindan kalan hayatinizi kizinizla huzurlu ve rahat gecirin..bu belirsizlikle hayat gecmez bir karar vermen lazim
Aslında cekindigim nokta şu. Annem hep arkamda babam pek ilgilenmez, karismaz.istemez ama sokaga atacak degil.yalniz annemle babam arasinda da 60 yasina gelmis olmalarina ragmen maddi sorunlardan tartisma eksik olmuyo.orda da durum böyle.ve annemin uzulmesi benide cok üzüyor basima bir ağrı saplaniyor.yani ne yapsam bilemiyorum hangisi daha zor olur bilemiyorum.zaten annemlerin evi normal olsa coktaaan gitmistim buna eminim.
Aileydi,cocuktu peki sen daha ne kadar dayanabilirsin?biliyomusun butun kotu hastaliklarin bazilarida asiri stresten kaynaklaniyor,butun bunlarin bide sagliginizi kaybederseniz ne olacak?aileniz daha cok uzulmicekmi?pekiya kiziniza nasil guclu bir anne olacaksiniz?biliyorum cok soru sordum ama bu sorulari bide siz kendinize sorun derim..bir daha bu hayati yasamicaz unutma,bir tek sansimiz var ne yazikkiAslında cekindigim nokta şu. Annem hep arkamda babam pek ilgilenmez, karismaz.istemez ama sokaga atacak degil.yalniz annemle babam arasinda da 60 yasina gelmis olmalarina ragmen maddi sorunlardan tartisma eksik olmuyo.orda da durum böyle.ve annemin uzulmesi benide cok üzüyor basima bir ağrı saplaniyor.yani ne yapsam bilemiyorum hangisi daha zor olur bilemiyorum.zaten annemlerin evi normal olsa coktaaan gitmistim buna eminim.
Yorumunuz icin teşekkür ederim zira burdaki bütün yorumlar benim icin önemli. Ama oturup bir yöntem dusunmuyorsunuz kismina katilamiycam en azindan kendi adima.yillardir düşünmekten yoruldum çünkü.benim beynimim ne kadar yoruldugunu bir ben bilirim tabi yasayan biliyor böyle şeyleri.ama 8 senede bir sey degistiremediysen bir yerde yanlış var evet.ama sanırım bu dusunmemekle degilde cesaretle alakali bir durum.çocuk mocuk hatrı diyip boşanmayı bahane eden kadınlara çok kızıyorum. çocukların psikolojisi bozuluyo ruh gibi geziniyolar toy ana babaları yüzünden; en yakın arkadaşımdan biliyorum. ne var yani biraz güçlü olun artık bu ne ya. herşeye sabret diyip duruyosunuz. siz hiçbişiy yapmadan mutluluğa ulaşıcağınızı mı düşünüyosunuz yoksa. boşanın, ailenizin yanına gidin isterseniz. parayı da bahane etmeyin allasen. bi işe girin kasiyerlik temizlikçilik falan yaparsınız en kötü ihtimal. şiştim ya oturup hiç çözüm yöntem düşünmüyosunuz.
eşin de millete yaysın o halde. "demedim" dersin ne olcak. o herife mi inanıcaklar